.

.

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Syksyisiä tekstiilejä

Blogissa ehti olla hieman suunniteltua pidempi tauko. Aika vaan tuntuu kuluvan ihan siivillä. Käsityöt odottaa edelleen tekijäänsä. Tuntuu että syksyn ensimmäinen flunssa on saapumassa ja se vähän verottaa voimia.

Vaikka ensi viikolla aloitan vasta kesälomani pitämisen oli pakko hieman muutella sisustusta. Syksyn myötä tummemmat värit valtaa alaa. En tiedä onko se yleisesti syksyn harmaus vai mikä väreihin vaikuttaa. Kuitenkin joka syksy vaaleat ja hempeät värit laitetaan kaappiin ja haetaan tummemat esiin aina joulun alle asti.


Nojatuolissakin vaihtui pieni ja kapea tyyny normikokoiseen tyynyyn. Myöskin linssilude tunki kuvaan mukaan. Tuo on lauman nuorimman mustan cockerin lempi paikka. Siitä yritellään katsella ulkoilman tapahtumia vaikka omaa pihaa (lauta-aidattu) siitä ei näekään.Sohvallekin lisäsin pari tyynyä. Olis ehkä vaatinut silittämistä, mutta toisella kerralla sitten kun pää toimii paremmin. Kaikki tyynynpäälliset on H&M Home mallistoa. 


Petivaatteetkin ovat H&M Homesta ja sielläkin tuli tummuttaa lisää. Tuohon sängynpäätyyn pitäisi kyllä kehitellä jokin sängynpääty. Ideoita kyllä on, mutta se minkä niistä toteuttaisi on vielä mietinnässä. Harmaa sängynpeitto olisi tämän syksyn hankintalistalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti