.

.

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Uusi tyyny ja terassia hieman

Oishan tää pitäny arvata että idea pyörii koko kesän päässä ja vasta syksyä kohti mentäessä saan sen toteutettu. Oon haaveillu terassille kukkakuosillista tyynyä piristämään ilmettä. Mulla on parikin edesmenneen mummuni kukallista kangasta. Tyynyyn aattelin kokeilla ennen kokeilemaani ratkasua. Tästä syystä kaivoin kangasvarastosta toisenlaisen kukkakankaan, jotta ei sit niin harmita jos ei onnistu. Noi mummuni kankaat saakin varmaan seuraavaks alkaa muotoutua tyynynpäällisiks.


Kangas on jo aikaa sitten alennusmyynnistä ostettu sisustuskangas. Oon sen alunperinkin mitottanu tyynyä tai paria varten. Siitä jäikin vielä kangasta jäljelle, niin voipi olla että pitää tehdä vielä toinenkin samanlainen.


Kokeilin tehdä tähän tyynyliinaan tuollaisen läpän, jolla tyyny pysyy kauniimmin sisällä piilossa ja silti solmimiseen voi käyttää nauhoja. Aika helppo oli loppujen lopuks tehdä vaikka toisen kappaleen päärmeet ei ihan kunnolla menneetkään. Seuraavalla kerralla ehkä sitten paremmin.


 Nyt kun se tarpeeton puulaatikko saatiin pois terassin nurkasta niin terassi on paljon toimivampiTerassilla on paljon kivempi istuskella näin päin mikä aiemmin ei ollu mahdollista. Laatikko vei koko tilan aidan ja pylvään välistä. Noihin kahteen tuoliin en jaksanu kuvausta varten hakea päällisiä, koska ne on vähemmämmällä käytöllä kuin nuo kaksi muuta tuolia. Aurinko tai edes lämpö olis ollu tervetullut, jotta terassilla ois tarjennut. Nytkin oli kuvauksen aikana pilvistä.


2 kommenttia:

  1. Todella kaunis tyyny, ihanat värit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin kesä aina herättää halun lisätä värin määrää. Tervetuloa blogini lukijaksi :)

      Poista