.

.

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Herkut ja tilinpäätös

Nyt on aika tehdä tilinpäätös siitä miten karkkilakon kanssa meni. Luulin lakkoa alottaessani, että sorrun helpostikin karkkiin. Etenkin luulin suklaalevyn huhuilevan aina kaupassa käydessäni. Karkkilakon virallinen lopetuspäivähän oli tarkoitus olla perjantaina ja olisin saanut luvan kanssa syödä karkkeja lauantaina. Puol viikkoa meni loman jälkeen suklaata haistellessa ja sortuminen sattui sitten perjantaina. Yritin ensin säästää muutaman namun maantaille, jotta lakko olisi ollut loppu, mutta olen liian heikko suklaahuudolle. Pystyín helposti vastustaan suklaata niin kauan kun sitä en itse kotio kantanut, mutta eikös sitten töissä pitäny joutua houkutuksille. No se oli yks sortuminen. Tästä jatketaan kuitenkin eteenpäin edelleen asenteella vain lauantaisin on karkit sallittu ja viikolla yritetään vastustaa kiusausta.

Tästä päästäänkin sitten aasinsiltana muihin herkkuihin. Olen aina pitänyt itseäni enempi suklaankuluttajana ja luullut, että muut herkut ei niin kiinnostaisi. Vaikka karkkilakko pitikin melkein loppuun asti niin eihän sokerihiiri luonteelleen mitään voi. Karkkilakon aikana tuli muutaman kerran leivottua kuten blogissakin on näkynyt.Siinä ei valitettavasti ole kaikki. Normaalisti en syö kovinkaan paljon keksejä. Kuitenkin nyt kun karkit oli pannassa niin sorruinkin sitten mutustamaan keksejä. Jotain kun oli pakko saada siihen sokerin himoon sen yllättäessä.


Tästä tuloksesta johtuen nyt kiristetään hammasta sitten enemmänkin ja oikein kunnolla. Nimittäin nyt laitetaan sitten kaikki muutkin herkut sekä makeat että suolaiset pannaan. Suolaisetkin joutuu kieltolistalle, jotta en sitten sorru hakemaan niistä korviketta makean himolle.

Jotta saan herkuttelut kunnolla kuriin ja aloitettua sen syksyn ryhtiliikkeen niin kaikki herkut, pois lukien mahdolliset lauantai karkit, on kielletty maanantaista alkaen perjantaihin 11.10. asti. Tiedän, että seuraavana lauantaina siitä tulen joka tapauksessa herkuttelemaan kun on kummityttöni syntymäpäivät. Nyt pitää vain muistaa koiranäyttelyssä sitä ennen pitää suu kiinni kaikkien mahdollisten herkkujen edessä ja pureskella sitten vaikka porkkanaa. Toivon tästä todellakin kunnon potkua terveellisemmille elämäntavoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti