.

.

tiistai 17. syyskuuta 2013

Huiveja syksyn kylmeneviin aamuihin

Pakko se on myöntää että aamut kylmenee ja pitää ettiä lämpimämpää päälle pantavaa. Ei vaan enää pärjää jollain neuletakilla. Huivilaatikko kaipasi pientä läpi käyntiä ja melko laihanlainen oli tulos.


Muutama musta perushuivi ja musta-harmaa-valkoinen tuubihuivi.


Harmaa ja valkoinen perushuivi.


Vaaleanpunaistakin löytyy itse tekemäni pellavahuivin ja hörhelö-huivin merkeissä. Hörhelö-huivi oli kummityttöni ristiäisissä tuomassa vaaleanpunaista väriä asuun.


Tästä syystä olikin kiva kun löysin Ideaparkin Pieces myymälästä tähtihuivin. Olen noita erilaisia tähtihuiveja kattellu ennenkin mutta jättänyt ne kauppaan. Taitaa tässä huivissa olla taasen kerran tuo maitsemani tumman punervaväritys joka tälleen syksyllä puhuttelee.

Tää käy todella hyvin mun mustan syksytakin kanssa. Tuo vähän väriä vaatetukseen eri tavalla kuin mustanpuhuva huivi.Samaisella reissulla löysin myöskin ittelleni rahapussin. Juurikin tuollainen rahapussi jossa on vetoketju pitämässä myöskin kortit tallessa on ollut hakusessa. Tässä taannoin tuli tiputettua vanhasta rahapussista tärkeitä kortteja kaupan lattialla huomaamatta. Halusinkin jonkin tavan varmistaa että tämä ei toistuisi. Korteille tuossa ei hirveästi ole paikkoja mutta muutenkin kuljetan kaikenmaailman kortteja joita ei arki käytössä tarvitse Marimekon pikkupussukassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti