.

.

perjantai 13. syyskuuta 2013

Karkkilakkoilua

Törmäsin blogi-kierroksella Littlebigthings-blogissa karkkilakkohaasteeseen. Hetken mietin, mutta en voi jättää tätä väliin. Mää olen sokerihiiri eli täysin sokerin koukuttama. Sokerin määrää pitäis saada vähennettyä, koska piilosokerinakin sitä tulee yllättävän paljon syöty jos ei huomaa lukea pakkausselostuksia.

Suklaa on mun todellinen heikkokohta, kuten aiemmassakin haasteessa jo mainittin. Sitä vois mennä vaikka kuinka paljon eikä tuntuis missään.

Salmiakkia ja hedelmäkarkkeja syön jos on tarjolla, mutta harvemmin niitä tulee itse kuitenkaan ostettua. Keväällä jo homma alko lähteä lapasesta ja nyt syksyä kohti olis saatava se kohtuus takaisin kehiin. Mun ois pakko saada karkin syönti viikolta loppuun totaalisesti ja pidettävä vaan se yks karkkipäivä viikossa. Sitä ennen ois kuitenkin tehtävä se ryhtiliike ja laitettava ittensä hetkeks lakkoon, jotta sen pahimman kierteen sais katkastua. 

Tiukkaa tulemaan tälle sokerihiirelle, mutta tätä haastetta en aio jättää väliin. 
Omalta kohdaltani rukkaan sääntöjä hieman eli 
 • tulen pitämään vähintään neljä päivää karkitonta (koska perjantai voi olla jo paha)
 • jokainen kommentti tuo yhden päivän lisää
 • jokainen uusi lukija tuo kaksi päivää lisää

 Aikaa jättää kommentti tai kirjautua lukijaksi on tästä hetkestä aina sunnuntaihin klo 24 saakka. Blogilla on tällä hetkellä 3 lukijaa ja katsotaan montako lisä hampaiden kiristyspäivää tuleekaan. Lakosta tulee vaikea ja varmaan häviää rappauksetkin seinistä. Lakko alkaa ensi viikon maanantaina. Sitä ennen pitää vielä vähän herkutella.

6 kommenttia:

 1. Hihih, kiva kun lähdit mukaan! Lakkosi kesto piteni just 2 päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia lisäpäivistä ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 2. Heips, täytyy kantaa oma korteni kekoon. Eli yksi päivä lisää ;-) Tsemppiä! terv. Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ei tullu yllätyksenä ;) Nyt päiviä on jos siis 7 päivää.

   Poista
 3. Senkin huijari!! ei tollasia aikarajoja saa laittaa! Nyt saat 5 lisäpäivää lakkoilua, koska 3 kommentointipäivää on aivan liian vähän!! Muista myös laskea lisäpäiviä omista kommenteistasi! :P Terkkuja sorvin äärestä ja tsemppiä lakkoiluun: Heidi & Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeat syö hitaat. Pitää laittaa lyhyt aika, jotta ei tuu hirvee ikävä suklaata kohtaan.

   Poista