.

.

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pikapostaus lomalta

Tuli hieman pidempi tauko kuin ajattelin. Lomalla kun on välillä ollut niin kiirettä et ei meinaa perässä pysyä. Nyt kun hieman hiljenee tämä loman toinen puolisko niin yritän taas saada tännekin postauksia aikaseksi. Muutama ajatus onkin jo mielessä.

Lomalla on kyllä se ihana tilanne että voi keskellä päivää vaikka leipoa suklaamuffinseja kun tekee mieli ja on vaan aikaa. En ookaan taas hetkeen näitä leiponut, mutta tuli kyllä niin hyviä taasen. Nää on ihan perusreseptiltä tehty joka on Parhaat leivonnaiset kirjasta, joka on jo hieman vanha kirja. Ohjeen mukaan pitäisi tulla 15 kpl mutta kyllä mulla menee taikina tuohon 12 kpl.


Oon alunperin käyttäny tuota teflonista muffinivuokaa laittamalla taikinan suoraan noihin vuokiin. Valmiiden muffinien pois saaminen on ollu välillä turhankin vaikeaa ja nykyään laitankin valmiit muffinivuoat suoraan tuohon pellille. Pysyvät sitten paremmin muodossaankin.


Kattelin tässä yhtenä päivänä Ullan Unelmakakku lähetystä Liviltä. Siinä Ulla pursotti muffinitaikinan pursotin pussin avulla vuokiin. Ite oon käyttäny lusikkatekniikkaa. Onko lukijoissani joku pursottanut taikinan? Onnistuuko niin helpommin?Nyt pitää ensin käydä koirien kanssa lenkillä jotta voi sitten hyvällä omalla tunnolla hieman herkutella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti