.

.

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Puutarhurin muffinseja ja syksyä terassilla

Oli pakko tehdä seuraava annos muffareita. Pakko tehdä senkin vuoksi, että pääsis ostaan kivoja muffinivuokia. Unelmien Talo&Koti lehden numerossa 9/2013 oli resepti puutarhurin muffinseihin. En ole ihan varma mistä nimi tulee, koska hedelmänä niissä on luumu. Kuvissa kuitenkin näyttivät niin herkullisilta, että pakkohan niitä oli kokeilla. Kaakaomuki ja muffini toi piristystä tähän päivään. Pitäs vähän seuraavalla kerralla miettiä myös kattausta paremmin.

 

Tähän saakka terassin pöytä on saanu olla ilman kynttilöitä sopivan lyhdyn puutteessa. Terassin pöydälle löysin Minimanista tuollaisen kivan kynttilälyhdyn. Nyt siihen on kiva syksyn pimenevissä illoissakin laittaa kynttilä palamaan.


  

Takapiha sai terassille tänä vuonna kellokanervia kun olivat sopivasti tarjouksessa. Pöydälle laitoin niistä yhden. Terassin keskellä olevan tolpan juurelle laitoin loput isoon ruukkuun. En oo oikein tehny valintaani perinteisen kanervan ja kellokanervan välillä. Ostan niitä melkein vuorovuosina aina tilanteen mukaan.

 


2 kommenttia:

 1. Onpas hyvän näköisiä muffareita! Viitsitkö laittaa ohjeen vaikka meilillä, mulle kun ei tota lehteä tule juuri nyt.
  Kanervista sen verran, että olen huomannut callunoiden kestävän paremmin sellaista ei niin laadukasta hoitoa, joten sen vuoksi olen viime vuodet ostanut niitä.. Muilta osin molempi parempi!
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin ohjetta tulemaan. Kerro sitten miten onnistuit. Tilasin tuon lehden. Ilmaiseksi otin sen FIT lehden. Otan vastaan mielelläni tiedon siitäkin pitäisikö reseptiä laittaa jatkossa jo postauksenkin yhteyteen mikäli ei löydy netistä.

   Poista