.

.

lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksyn tuntua

Täytyy todeta, että ainakin toistaseks on ollut todella kivat lomailuilmat kun on saanu nauttia aurinkoisesta ilmasta. Toivottavasti pysyy loppu lomakin yhtä aurinkoisena. Sais tuon pihankin laitettua kuntoon ennen kuin talvi tulee.
 
Syyskuussa kun mennään niin oli pakko napata Kodin Terrasta pari krysanteemia mukaan. Pohdin jonkin tovin kukkien värityksen suhteen. Vaihtoehtona olis ollut hieman vaaleamman sävyisetkin kukat mutta päädyin noihin tummiin. Aina syksyn tullen alkaa tehdä mieli viinin- ja luumunpunaisia sävyjä.
 
 
Tuo edellisten asukkaiden perintöä oleva vihreä ruohomatto pitäis kyllä saada vaihdettua toisen väriseks. Ilmeisesti silmä on siihen jo niin tottunu et ei koskaan muista oikeassa paikassa ostaa uutta. Jos vaikka ens kevääseen mennessä sen sais korjattua, kohta kun toi matto joka tapauksessa joutaa pois tuosta. Tuohon kohtaan kun ei kannata jättää mattoa talven ajaks, koska sitten se jäätyy siihen kiinni kun ekat lumet ja pakkaset tulee. Oven päällä oleva lippa ei kuitenkaan kovin paljoa anna suojaa.


 
Näiden varaston seinää vasten olevien kynttilälyhtyjen paikkaa pitää vielä miettiä. Toinen vaihtoehto on, että saavat olla tuossa, mutta sitten tarvitset kyllä jotain piristystä ympärilleen. Noin ne on niin tylsän näköiset. Tuo varaston seinusta on muutenkin haasteellinen, kun en tiä mitä siihen laittais, jotta eivät ole tiellä mutta ois kuitenkin kivan näköinen. Ehkä lähden sitä tästä nyt pohtimaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti