.

.

perjantai 27. syyskuuta 2013

Viimepäivien osteluita

Eka viikko loman jälkeen vihdoin ja viimein melkein takana. Vielä kun tämän työpäivän jaksaa niin sitten koittaakin vihdoin se viikonloppu. On taas ollu sen verta rankkaa palata takaisin arkirytmiin että pieni tauko on poikaa. Hirveästi en ole mitään tällä viikolla jaksanu myöskään kotona tehdä. Joten nyt näytän muutaman kuvan mitä käsitöihin liittyviä ostoksia on viime päivinä tullut tehtyä.

Ensimmäiseksi vierailin paikallisessa askarteluliikkeessä Taitaville. Sieltä ostin lähinnä ihan peruskorttitarpeita. Kuten kuvasta näkyy joulu oli jo hieman mielessä.


Ompelutöihin liittyen oli pakko tehdä pieni tilaus Ompelijan maailmaan. Olen jo pitkään etsinyt Prymin nepparipihtejä ja löysin vinkin FB:n ompeluelämää ryhmästä, että tuolta ne voisi saada edullisesti. Ostin samalla myös vähän neppareita. Prymin magneettinen nuppineula oli heräteostos, mutta välillä ommellessa on meinannut mennä hermot kun yrittää laittaa samalla nuppineuloja tavalliseen neulatyynyyn koneen vieressä.


Viimesimpänä olen hieman myöhään herännyt tiskirättien ja lasinalusten suhteen. Yritin niihin etsiä lankaa ihan normi kaupoista, mutta eihän tähän aikaan vuodesta enää missään ollut Novitan bambua saatavilla. Ovat siirtyneet jo syksyn lankoihin. Joten ei kun tilaamaan sitten lankaa suoraan Novitalta. Tilasin sitten samalla useampaa väriä kerralla. Tilasin kuitenkin vain yhden kerän väriä kohden jos sitten innostus lopahtaa lyhyeen.


2 kommenttia:

  1. Ajattelin, että olis vähän joka fiilikseen sopiva sävy ;)

    VastaaPoista