.

.

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Haastetta jälleen

Sain Lauralta Heinässä heiluvasta haasteen vastata haastajan esittämiin kysymyksiin. Kiitoksia tästä haasteesta!

Haasteen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle
4. Valitse viisi blogia joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa

Minun vastaukseni Lauran esittämiin kysymyksiin:

1.Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Aikoinaan aloitin bloggaamisen tarkoituksena saada tallennettua tekemiäni käsitöitä helposti jonnekin mistä voisin sitten katsoa mitä on vuosien varrella tullut tehtyä. Vanha blogini alkoi kuitenkin rönsyillä myös lifestyle puolelle, jonka syystä päätin perustaa uuden blogini Jouttenrannan, jossa aihepiiri ei olisi niin rajattu tiettyyn kategoriaan. Täällä onkin nyt näkynyt enemmän myös sisustusta, leipomista ja muuta höpinää. Olisikin vanhoilta lukijoilta kiva kuulla mentiinkö nyt ojasta allikkoon?

2. Millaisista blogeja tykkäät lukea?
Tykkään lukea sisustusblogeja, koska niistä saa innostusta omankin sisustamisen laittamiseen. Sen lisäksi luen erilaisia käsityö ja tuunausblogeja, koska niistä pystyy ammentamaan ideoita omiin tekemisiin. Ompa pari muoti- ja liikuntablogiakin eksynyt mukaan. Tykkään lukea blogeja joissa on sopivassa suhteessa sekä kuvia että tekstiä. En pidä jos kuvia on samasta kohteesta useita joista kaikilla ei ole varsinaisesti enää asian suhteen mitään merkitystä. En halua katsella montaa kuvaa samasta kohteesta vaan haluan myös lukea taustaa miksi kuvat on blogissa. 

3. Mikä on paras muistosi viime kesästä?
Tää on paha kysymys. Kesä kun meni kokonaan töissä ollessa niin tuntuu että siitä on jo ikuisuusaikaa. Jotenkin tuntuu että se meni vaan siinä sivussa ohi enkä siitä kunnolla jaksanut edes nauttia.

4. Oletko valmistautunut vielä tulevaan jouluun?
Olen kaivanut muutamia joululehtiä jo esille. Hieman pitäisi alkaa suunnitella sisustusta pikkujouluja varten vaikka ne onkin vasta marraskuussa. Kuitenkin kun mitä katselee edellisten vuosien joulukuvia niin olen aika maltillisesti laittanut joulua. Tänä vuonna kuitenkin haluaisin laittaa enemmän joulusia tekstiilejä ja itse tehtyjä koristeita. Sen vuoksi olenkin jo hieman alkanut miettiä mitä voisin tänä vuonna haluta jouluna kodistani löytyvän. Käsitöiden tekemiseen kun on kuitenkin varattava riittävästi aikaa, jotta ehtii saada kaiken suunnittelemansa ajoissa valmiiksi. 

5. Keräätkö jotain astiasarjaa?
Itse en varsinaisesti kerää mitään astiasarjaa, mutta olen äitini kanssa sopinut, että hän voi kerätä minulle Pentikin Vanilja sarjaa. Sitä onkin pienesti kertynyt kaappiin. Nyt jouluna kylläkin toivoisin saavani toisen GG:n mukin jo olemassa olevan pariksi. Saisi sitten katettua ainakin kahdella samanlaiset mukit esim. kuuman kaakaon nauttimista varten. 

6. Jos saisit nyt valita jotain kivaa itsellesi, mitä se olisi?
Varmaankin jotkin todella kivat kengät tai saappaat talvea varten jotka olis nimenomaan työkäyttöön. Sellaiset kun on hankintalistalla. Vielä pitäisi vaan saada lähdettyä etsimään sellaisia. Sen verta jo nyt vaatimuksena on, että korkoa niissä ei paljoa saa olla. Jossain vaiheessa tulee kuitenkin eteen se että pitää juosta junalle ja siinä pitää olla hyvät "juoksukengät".

7. Mihin haluaisit matkustaa?
Olen aina halunnut matkustaa Australiaan. En tiedä miksi, mutta se on sellainen ikuisuustoive joka todennäköisesti ei tule toteutumaan koskaan. Tällä hetkellä varmaan mikä tahansa kaupunkikohdekin menisi. Olen kuitenkin huono matkustamaan. Viron puolellekin suuntautuneet reissunkin ovat yleensä olleet koiranäyttelyreissuja. Normaalikesänä koiranäyttelyissä tulee juostua harvase viikonloppu. Tämä vuosi oli tämmöinen välivuosi, jolloin koiranäyttelyt jäi minimiin. Noiden näyttelyreissujen vuoksi varmaan enemmän tykkäänin siitä kun saa vaan olla kotona ja tarvitse mennä yhtään minnekään.

8. Harrastatko jotain liikuntaa?
Liikunnasta varmaan käy koirien kanssa päivittäin tehtävät pakolliset lenkit. Sen lisäksi liityin alkukesästä kuntosalin jäseneksi. Siellä olisi tarkoitus käydä 3-4 kertaa viikossa sekä ohjatuilla tunneilla että itse kuntosalin puolellakin. Nyt loman ja sen jälkeisen sairastelun jälkeen kuntosalin ovi on pysynyt kiinni. Sairastelun loputtua pitää ottaa uusi ote tunneilla käymiseen ja aktivoitua liikkumaan. Siitä saa kuitenkin erilaista energiaa päiviin ja endorfiinin tuomaa hyvää fiilistä.

9. Onko kotonasi aina kaikki tip top?
Kotonani ei varmasti koskaan tule olemaan kaikki tip top. Siitä pitää huolensa jo taloudessa asustavat kolme koiraani. Näin syksyllä lattiat täyttyy lehdistä ja hiekasta. Useimmiten on myös erilaisia projekteja yhtä aikaa kesken, joka myöskin vaikuttaa siihen, että pöytien pinnoilla on yleensä jotain sinne kuulumatonta.

10. Missä tykkäät tehdä ostoksia? jokin mieluinen liike vai nettishoppailu?
Tykkään tehdä enemmän ostoksia ihan jossain liikkeessä Silloin pääsee paremmin tutustumaan ostettavaan tavaraan ja katsomaan onko se juuri sellainen minkä haluaa ostaa. Jonkin verran ostan myös netin kautta, mutta kyllä se on edelleen vähimmistönä. Silloin kun tuote ei vastaa odotuksia niin en millään jaksaisi lähteä sitä palauttamaan. Sen vuoksi olenkin todennut liikkeestä oston paremmaksi.

11. Tykkäätkö käydä elokuvissa?
Varmasti kävisin enemmän elokuvissa jos saisi paremmin sinne seuraa. Tällä hetkellä katson vain televisiosta tulevia elokuvia. Joskus on tehnyt mieli lähteä vuokraamaan elokuvaa, mutta se on vielä jäänyt odottamaan.

Kysymykset seuraaville bloggaajille:

1. Mikä on lempivuoden aikasi ja miksi?
2. Miten päädyit bloggaajaksi?
3. Millaisia ovat lempiblogisi?
4. Suolainen vai makea herkku?
5. Kuinka paljon käytät aikaa viikossa kotitöihin?
6. Onko sinulla jokin lempikauppa josta ostat sisustustuotteita?
7. Mitä ovat kotisi hyvät ja huonot puolet?
8. Mitä katsot televisiosta vai katsotko sitä ollenkaan?
9. Mikä on ollut kuluneen vuotesi huippuhetki?
10. Oletko jouluihminen?
11. Mikä on parasta elämässäsi juuri nyt?

Haasteen saavat seuraavat blogit:

Pihlajapolku 8
Sydämellä tehtyä...
Villa Metsätähti
Pienen kaksion elämä
My sweet home

6 kommenttia:

 1. Olit kyllä nopea vastaamaan. Mukava oli lukea vastauksiasi! Nauroin noita minun kysymyksiä, heh. Mukava kuulla, ettei muillakaan ole aina paikat tip top :) Meillä ei ole, eikä varmaan pystykään olemaan ennen kuin lapset kasvaa isommiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi tehdä heti alta pois tai muuten unohtuu ;)

   Poista
 2. Olipas kiva postaus! Ja juu, aina vaan menee parempaan suuntaan ;-) Aina kelpaa reseptit ja lifestyle-jutut!
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että jaksat edelleen käydä lukemassa mun höpinöitä :) Otan myös vastaan ehdotuksia mistä olis kiva lukea postaus ;)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! koitan vastailla siihen pikimmiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!! Odotan mielenkiinnolla vastauksiasi :)

   Poista