.

.

tiistai 29. lokakuuta 2013

Kynttilän luomaa tunnelmaa

Nyt kun pimeyden määrä ulkona vaan lisääntyy alkaa tekeen mieli lisätä tunnelmaa sisälle kynttilöillä. Ja niitä  mulla kyllä riittää. Senkin toisen puolen kaapista tursuaa hieman liikaa kynttilöitä tällä hetkellä. Yhtään uusia kynttilöitä ei siihen kaappiin mahdu ennen ku jotain vanhoja saa poltettua pois.


Eteisen lipaston päällä siirsin lampun toiselle puolella ja toiselle puolelle sijoitin hurrikaani-lyhdyn. Pohjalla on hiekkaa, jota jostain syystä sinne olen halunnut. Nyt kuitenkin pitäis käydä hankkimassa sinne jotain kivoja koristekiviä. Ois ehkä paljon kivempi niin. Se jää nähtäväksi.Olohuoneen arkkupöydän päällä on tällä kertaa tuollainen tähtilyhty. Tähden aukosta kajastaa kynttilänvalo kivasti. Jotenkin tuntuu orvolta joten voi olla että joutuu vielä muuttamaan paikkaansa.


Keittiön pöydän päällä on kokoelma valkoisia kynttilöitä. Niistä en saanut kuvaa sytytettyinä, mutta luovat tunnelmaa keittiöön. Ehkä vois sammuttaa keinovalot ja vaan nauttia kynttilän valosta.


Keittiön erkkeri jäi vielä ilman kynttilöitä kun sen sisustus hakee muutenkin vielä omaa suuntaansa.

4 kommenttia:

 1. Kynttilät vaan on niin ihania tunnelman luojia, meilläkin polttelen melkeinpä joka ilta niitä. Ja nyt kun tulee vielä joulu, niin silloin niitä vasta palaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäs muistaa paremmin niitä poltella. Ne tuntuu vaan välillä jäävän vaan koristeiks.

   Poista
 2. Meillä myös on kynttiläkausi vauhdissa. Ratkaisuna sunkin pulmaan voin kertoa, että kynttilöitä voi laittaa myös toiseen kaappiin :-D Nimim. poikettiin Ikeassa... ja sitten tänne periferiaan avattiin Tiger, ja täytyihän niitäkin kynttilöitä testata. Niin, ja Tiimari myy kolme kahden hinnalla. Ja sitten oli vanhaakin varastoa se laatikollinen. No, ei muuta kuin tunnelmavalaistusta kehiin! Onneksi pienempi epeli ei ainakaan ihan vielä ylety pöydille ;-)
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti lisäkaappitila kynttilöille ei ole vaihtoehto. Täällä on menossa karsiminen vähän kaikessa. Ikeasta pitäis käydä jossain vaiheessa katsomassa paketointitarpeita.

   Poista