.

.

perjantai 11. lokakuuta 2013

Paloja sieltä sun täältä

Napsin nyt kuvia pienistä sisustuselementeistä ympäri asuntoa. Osa on vanhan blogin lukijoille tuttuja, mutta aattelin nekin nyt tänne uudestaan kuvata. Otan myös ehdotuksia vastaan siitä mitä haluaisitte kodistani nähdä. Yritän sitten toteuttaa toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Eteisen yhdestä seinästä löytyy alla oleva sisustusteksti. Se onkin ainoa teksti mikä kodistani toistaiseksi löytyy. Tuulikaapista eteiseen johtavan seinän päälle on suunnitelmissa laittaa tervetuloa teksti ja koirien remminaulakon päälle haaveilen tassun kuvista.


Olkkarissa roikkuu katossa Ikean lamppu, joka on tuttu monesta muustakin blogista. Tykkään vaan sen antamasta valosta ja kuvioista joita se heijastaa seinille.


Olohuoneen sohvan yläpuolella oleva taulu on myöskin Ikeasta. Suunnittelin ensin kolmiosaista taulusettiä, mutta tuo yksittäinen isompi taulu sopiikin siihen paremmin.


Erilaiset omat ja koirien ahkerassa käytössä olevat putelit oon laittanu pesuhuoneessa lattialle tuollaiseen metalliseen koriin. Koirien shampoon ja hoitoaineen laimennan aina gallonan kokoisesta purkista. Etsin pitkän aikaa sopivaa koria pesuhuoneeseen ja tuo tuli vastaan jo kesällä Memories Marin Putiikista. Se olikin sitten niin nappi ostos. Tykkään siitä todella paljon, koska siihen putelit on helppo laittaa käytön jälkeen.


Keittiön ruokapöydän päällä on tuollainen kynttelikkö. Sitä on jouduttu melkoisesti lyhentämään ja on vieläkin aavistuksen turhan matalalla. Enempää vaan ei pysty siitä lyhentämään.


Makuuhuoneen yhdessä nurkassa on heinäseivästikapuut, joka ovat isäni tekemät. Niissä riippuu nyt yksi virkattu matto. Olen nimittäin tänä syksynä todennut, että omistan aivan liian vähän torkkupeittoja. Asia joka pitää jollain tavalla pyrkiä korjaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti