.

.

tiistai 8. lokakuuta 2013

Perfect Home

Otin jokin aika sitten ensimmäisen kerran osaa Perfect Home sisustuskutsuille. Tähän asti vaan Partylite ja Tupperware kutsuja on tullut käytyä läpi. Aattelin et lähetään nyt katsomaan minkälaiset tuollaiset kutsut on. Kutsuilla oli kiva katsella erilaisia sisustustavaroita ja kuulla esittelyä niistä. Olimme saaneet linkin kuvastoon ja tarjouksiin etukäteen, joten olin jo mielessäni miettinyt mitä voisin haluta itsellenikin.Oma sisustukseni kun tällä hetkellä etsii hieman suuntaansa, niin mitään ihmeellistä en ollut aatellut kotiuttaa.

Päätin sen vuoksi ostaa pari erilaista settiä Vit Lija kulhoja. Ensimmäiseen settiin kuuluu tuollainen pitkänmallinen kolmiosainen kulho ja kolme samankokoista kulhoa yksittäin. Kokoa noilla pikkukulhoilla on 11x11cm ja pitkänmallisella 11x32cm.


Näiden lisäksi halusin pari isompaa kulhoa samaa sarjaa. Mulla kun on aika huono valikoima yhteensopivista tarjoilukulhoista vaikka kulhoja on kertynyt kaappeihin vuosien saatossa ihan riittävästikin. Näiden kulhojen koko on 18x18cm. Näitä kulhoja on vielä yksi iso kulho, jonka koko on 24x24cm.


Nuo pikkukulhot ja tuo kolmiosainen kulho olivat esittelyssä nähtävillä paikan päällä, mutta nuo keskikokoiset näin vasta saatuani ne itselleni. Vaikka mitat oli kuvastossa mainittukin, niin jotenkin en ollut noita keksikokoisia ihan noin isoiksi osannut kuvitella. Hyvät ne on noinkin. Mahtuu sitten joko isompia herkkuja tai isompi määrä pienempiä herkkuja.


Nämä tulevat kylläkin varmasti näkymään pikkujoulukattauksessa ja muutenkin jouluisien herkkujen kotina lähempänä joulua. Katsotaan sitten mikä herkku menee mihinkin kulhoon.

Vaikka ollaankin vasta lokakuussa pitäisi jo alkaa suunnata katsettaan pikkujouluihin, jotta ehtii saada tehtyä kaikki ne mitä haluaisi. Jouluisia kuvia en kuitenkaan ennen marraskuuta aio blogini puolelle laittaa. Muuten voi tulla itsellekin ähky jo ennen joulukuun alkua.

2 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä nuo kulhot! Mulle Perfect Home on vielä täysin tuntematon suuruus, mutta varmaan jossakin vaiheessa tulee tutummaksi.
  Jep, vaikka kuinka on jouluihminen (ja ehkä jo työstää kaikennäköistä mielessään), niin ei joulua blogiin ennen marraskuuta. Kiitos tästä! Olisi tosi kurjaa, jos joulusta olisi ähky jo ennen joulua, se kun on kuitenkin vaan kerran vuodessa!

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän nekin kutsut vielä tule kohdalle ;) Kohta alan varmaan kyllä jo tekemään jouluisia käsitöitä, Kasaan ne varmaan kuitenkin johkin nurkkaan ja kuvailen vasta sitten kun laitan ne oikeesti esille asuntoon.

   Poista