.

.

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kattaus yhdelle

Kaipasin tänään hieman piristystä päivään. Päätinkin sen vuoksi panostaa hieman illan ruokailuun. Katoin keittiöön kattauksen yhdelle. Pientä luksusta arkeen. Normaalisti kun en juuri kata vaan syön pikaiseeen ruokani joko keittön pöydän ääressä tai jos televisiossa menee jokin kiinnostava ohjelma niin arkkupöydän ääressä olohuoneessa. Yhdelle kun ei hirveästi jaksa alkaa tekemään hienoja kattauksia.


Kaivon kaapista jopa Pentikin vanhan viinilasin. Mua on aina hieman harmittanu kun en ostanut noita lisää kun kas niitä sain lahjaks. Sen jälkeen vaikka noita viinilaseja on ollut myynnissä juuri tuota omaa pinkihköä ei ole vaan enää ollut missään. Ois vaan ollut kiva, jos niitä olis ollut pari kappaletta enemmän.


Pääsin samalla laittamaan keittiön pöydälle Tarjoustalosta löytämäni kivat uudet tabletit. Voi olla, että jouluksi tarttee vielä löytää tai tehdä jouluisemmat tabletit. 


Haluaisin keittiöön valkoisen pöydän ja valkoiset puiset tuolit. Olen myös miettiny olemassa olevien kalusteiden maalaamista valkoiseksi. Sitä muutosta odotellessa keittön pöydälle pitäisi löytää joku kiva kernit-liina. Tuo puunväri kun ahdistaa tuolla keittiössä. Se kun ei ole ollenkaan mieleinen.4 kommenttia:

 1. Nätit tabletit, voithan maalata pöydän ja tuolit, kivaa keskviikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalattavien huonekalujen lista tuntuu olevan loputon ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa lukijaksi. Toivottavasti viihdyt seurassa.

   Poista