.

.

lauantai 9. marraskuuta 2013

Lahjapaperivaraston täydennystä

Olen jo monessa blogissa ihastellut Ikean paperikaupan tavaroita. Tänään sitten vihdoin ja viimein ehdin suunnata oman autoni nokan Vantaan Ikeaa kohti. Muutama muukin ostos kun oli mielessä eikä vain paperit.

Mulla on aika mitätön normaaleiden neutraaleiden paketointipapereiden varasto. Mietin hetken ruskeita papereita, mutta jotenkin nuo mustavalkoiset tuntu vaan enempi ajattomilta. Harkittin hetken kummityttöäni silmällä pitäen lisäksi yhtä vaaleanpunaista settiä, mutta kun siinä oli muistaakseni kaks yks väristä niin päätin pitäytyä jatkossakin tutuissa lastenhahmoissa paperissa.


Joulusia papereita oli monen sorttista. Aika monet niistä oli melko värikkäitä, jotka taas ei tällä hetkellä miellytä. Mietin yhden valkoisen paperin kohdalla jossa oli kultaisia pukkeja josko oisin sen ottanut, mutta jotenkin kun tarkemmin katto pukkia niin se ei ollutkaan niin kivan näköinen, joten ei sitä kiitos. Onneks sieltä kuitenkin löytyi tuollainen neutraalimpi punavalko pakkaus. Tämän näköisiä paketteja siis ainakin löytyy tänä vuonna lahjasäkistä. 


Oon yllättyny kuinka pienin ostoksin loppujen lopuks selvisin ulos paperiosastolta. Olin jo mielessäni laatinut budjetin, jotta en hirveätä arsenaalia kanna mukani. Onnistuin hillitsemään itseni paperipussien ja pakettilaatikoiden kohdalla. Tää vuosi kun on menty ostosten suhteen hieman enempi harkitsemalla onko asialla oikeasti varmasti myös käyttöä. Varastojen kätköistä on tullut vastaan mitä milloinkin ja nyt on kunnon varastojen tyhjennystalkoot ollut käynnissä.


Edit: Virittelin paperit vielä tuollaiseen koriin olohuoneessa virtriinikaapin viereen. Pitää vaihtaa varmaan yötöihin, jotta voisi ottaa päivän valossa kuvia tänne blogiin. Keinovalo ei riitä alkuunkaan mihinkään. Joten pahoittelut huonosta kuvasta.


8 kommenttia:

 1. Ihania lahjapapereita. Pitäis itsekin käydä täydentämässä varastoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Kannattaa käydä tekemässä varastojen täydennystä.

   Poista
 2. Sieviä papereita, mukavaa lauantai iltaa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Hyvää sunnuntaita sinne päin!

   Poista
 3. Oli paha takaisku, kun käytiin just ennen joulujuttujen tuloa Ikeassa. Täältä on sen verran matkaa, että taitaisi tulla aika kalliit joulupaperit.. Kivannäköisiä hankintoja olit tehnyt!
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaan veny toi Ikeaan meno ja siks tuli ostettua joulupapereitakin. Yhteen sisustusliikkeeseen vähän petyin, koska siellä oli vasta joulutavarat tulossa.

   Poista
 4. Ihania nuo paperit. Niitä ajattelin itsekin hakea, jos vaan ehtisin sinne ikeaan joku hetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pitkään se itselläkin kesti ennen kuin sinne pääsin. Täältä on kuitenkin pieni matka, joten pelkkien papereiden perässä ei viitsi sinne ajella :D

   Poista