.

.

maanantai 18. marraskuuta 2013

Muutama pika räpsy

En tiedä mihin eilinen katos, mutta johonkin se vain hukkui niin kuin melkein hukkui tämäkin päivä. Viime päivinä on tuntunut, että en ehdi mitään tehdä iltaisin töiden jälkeen. Jossain on siis selkeästi aikavaras, joka varastaa ihmisitä aikaa.

Kaivoin nyt jo esille joulukoristelaatikon. Pakko kaivella mitä varastoista löytyy, jotta tiedän mitä vielä pitää laittaa joko hankinta tai todo-listalle.

Viime vuonna vitriinikaapin ovessa oli vain yksi tuollainen sydän, nyt laitoin siihen kaksi.


Viikonlopun pikkujoulukahveja fiilistellässä ja suunnitellessa eteisen kynttilälyhty sai ylleen Country Whitestä ostamaani Merry Christmas nauhaa. Lyhdystä tuli kerta heitolla hieman jouluisempi.


Pikkujoulukahvitteluiden tarjoamiset on ollut tänään hieman mielessä. Vastaan tuli yhdessä lehdessä jouluinen juustokakku. Kokeilen ehkä tehdä tuosta oman versioni mikäli ei muuta sopivaa tule viikon aikana vastaan.


Tänä vuonna adventtikynttilöinä tulee toimimaan Clas Ohlsonilta ostamani valmiit numeroidut kynttilät. Virittelin niitä jo tuohon keittiön erkkeriin. Pitää varmaan käydä metsästä hakemassa metsän elementtejä mukaan tuohon asetelmaan. Pitäis vaan olla kotona valosaan aikaan, jotta näkis mitä keräilee. 


2 kommenttia:

  1. Tosi jouluiseksi tuli tuo kynttilä lyhty, täälläkin suunnitelmissa kaivella joulutavaroita lähipäivinä ja ehkä viikonloppuna laitella jouluvalaistusta sisälle, ihanaa!!! Tuo kakku on varmaan hyvää? Kivat illat sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin siihen paria muutakin nauhaa, mutta tuo sopi parhaiten. Juustokakkuja keksipohjalla tulee tehtyä aika paljon ja aina etsinkin uusia variaatioita. Mukavaa myöhäistä iltaa!

      Poista