.

.

tiistai 12. marraskuuta 2013

Tähdet tähdet

Nyt on viritetty ensimmäinen tunnelmavalo tuohon keittön erkkerin keskimmäiseen ikkunaan. Saa kyllä varmaan olla vielä hetken aikaa ilman valoa. Tuo tähti on odottanut jo useamman joulun sitä oikeaa paikkaa ja nyt taisi löytää sen oman paikkansa tulevillekin vuosille.


Tein olohuoneen työnurkkauksen puoleiseen päätyyn tuollaisen tähtiketjun valkoisen pellavaverhon yhteyteen.  Idean tuollaiseen sain Kotoisasti kaksiossa blogin Petran tekemästä tähtiketjusta. Itselläni ei ollut sopivan suurella reiällä varusteltuja helmiä, mutta ei tuo oikein niitä kaipaakaan. Leikkasin siihen punaisia ja valkoisia tähtiä kartongista. Olisin halunnut laittaa ne neutraaliin juuttinaruun, mutta se on kadoksissa. Onneks ostin muuhun asiaan liittyen just viikolla Kampin Tigeristä punaista juuttinarua. Se pääsi nyt sitten heti käyttöön tuossa.


Katseltuani tuota punavalkoista hetken ikkunassa en ollutkaan enää varma oliko yhdistelmä loppujen lopuksi niin hyvä. Teinkin sitten toisen tähtiketjun samalla idealla, mutta tällä kertaa pelkillä punaisilla tähdillä. Voi olla, että tuo punavalkoinen joutuu etsimään paikkansa jostain muualta.


Sen verta olen vissin jo oppinut kuumaliimapistoolin käytöstä, että "niistäminen" meni aivan nappiin ja en myöskään polttanut kertaakaan sormiani.

Mielessä olisi jo seuraava tähti-idea, johon törmäsin yhdessä toisessa blogissa. Siitä sitten kun löydän siihen sopivat materiaalit varastoistani.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea nuo tähdet noin!! Ehkä pelkkä punainen parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin pidän tuosta punaisesta enemmän vaikka aluksi pelkäsin sen olevan liian tylsä yksivärisenä ja siksi kokeilin tuota kaksi väristä vaihtoehtoa.

      Poista