.

.

lauantai 16. marraskuuta 2013

Tampereen kädentaitomessut osa II

Messuilla on nyt tullut vietettyä muutama tunti. Paljon kojuja tuli katseltua läpi. Kojuista on etsitty tarvikkeita, ideoita ja ihasteltua valmiita käsitöitä taitavista kädistä. Etukäteis suunnittelusta kojujen suhteen josta mainitsin pari postausta sitten oli muutaman kerran hyötyä. Mielessä kun oli kartta muutamista pisteistä niin oli helpompi suunnata messuhallissa. Myöskin pari kertaa oli koju hakusessa kun pitikin palata takaisin niin jälleen kerran kartan vilaisu missä voisi olla. Ei tarvinnut kävellä hallin lukuisia kujia läpi etsien kojua kuten edellisenä vuonna. Ensi vuonna ehkä vielä tutkin etukäteen kiinnostavimpien kojujen mahdolliset messutarjoukset.

Olen itsestäni aika ylpeä ostosteni määrän suhteen. En ehtinyt kunnolla käydä varastoja läpi, joten en halunnut ostaa mitään turhaa, josta en ollut varma löytykö varastosta vain. Joten aika pienillä ostoilla selvittiin tällä kertaa.

 
Charlotan kojusta ostin jouluisia neliökorttipohjia, teippejä ja 3D-tyynyjä joulukorttien teko silmällä pitäen. Sitten kun vielä saisi ne kortitkin tehtyä.
 


Papruksen kojusta pysähdyin ostamaan valmiita jouluisia kuvia joulukorttien tekoa varten. Olen viime aikoina ihastunut tuollaisista vanhastavista kuvista korttien teossa ja niitä ostelenkin melkein aina lisää. Samalla ostin yllä oleva kolme skärppipaperia lähinnä punaisen paperin tarpeeseen. Muitakin paperilehtiöitä katselin, mutta eivät kuitenkaan kiinnostaneet riittävästi.

 
Kuten jo muutaman kerran on tullut todettua joulukortit on jo näin marraskuussa enempi vähempi kokoajan mielessä. Niitä myös ajattelin kun törmäsin Firskarsin pisteellä tähtileikkuriin. 
 Tuolla saisi hyvin punaisia tähtiä joulukortteihin ja miks ei muihinkin jouluisiin askarteluihin.

 
Näiden lisäksi ostin Teippitarhasta tyttömäisiä teippejä, kuten suunnittelinkin. Niistä en vaan onnistunut useamman kuvan yritykselläkään saamaan onnistunut kuvaa.
 
 Ostin myös ensimmäisen joululahjani, mutta siitä en voi täällä vielä julkaista kuvaa ennen joulua.
 
Ens vuonna on kyllä jälleen päästä uudestaan Tampereelle. Jos suunnitelmat pysyy samoina, niin ensi viikonloppuna oliskin sitten Helsingin Kädentaitomessut Messukeskuksesta. Ennen noita messuja pitäisi tarkistaa käsityökirjojen tarve ja ehkä muuta kirja pitää messuilta kantaa mukana kotiin asti.


2 kommenttia:

  1. Minulle ei tänä vuonna tarttunut askartelutarpeita oikeastaan ollenkaan, kun niitä tuntuu olevan varastot pullollaan, Siksi koitin kiertää kyseiset osastot hiukan kauempaa, ettei houkutus iskisi liian suureksi:) Harmittavasti mulla oli vähän kiire illaksi työjuttuihin kotipuoleen, joten ihan koko päivää en messuilla voinut olla. Niinpä en ehtinyt kuuntelemaan blogikahviloihin tai lavojen ohjelmaa muutenkaan. Ensi vuonna toivottavasti voi nautiskella oikein ajan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti keskittyä enemmän kankaiden ostoon, mutta kun en ollut varma mitä tarvitsen. Korttitarpeista tiesin, että joulua pitäisi hieman ostaa. Aika meni kyllä itselläkin pelkkiä kojuja kierrellessä.

      Poista