.

.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Sypressi sai jouluvalot

Kaipasin eteiseen lisää joulun tunnelmaa. Normaalisti eteisessä on ollut reki kukkineen. Se kuitenkin kyllästytti tänä vuonna ja aattelin kokeilla sinne sypressiä jouluvaloilla. Lopputulos on kyllä enemmän kuin onnistunut. Tykkään tuosta todella paljon. Valot oli hieman liian pitkät pelkälle sypressille joten piti vetää niitä vähän peilinkin ympärille.Etsin varastoista yhtä tiettyä purkkia sypressin alustaksi, mutta en sitä nyt löytänyt mistään. Tiedä sitten mihin olen sen tullut viime vuonna laittaneeni. Nyt oon kuitenkin paljon onnellisempi kun en sitä löytäny. Jouduin sitten kehittelemään oma viritelmäni ruman kukkapurkin piilottamiseen.


Tämä on todella nopea duunausidea jos kukkapurkki ei ole sopiva. Sypressiä kun on kuitenkin kasteltava on sillä oltava jonkinlainen ruukku jossa vesi pysyy. Laiton sypressin sitten normaaliin siniseen kukkaruukkuun. Sininen kun ei kuulu väri maailmaan nyt eikä varsinkaan jouluna, jotain piti keksiä. Kaivoin varastosta ruskeaa paketointipaperia ja leikkasin siitä sopivan kokoisen kaitaleen. Liimasin (teipin puutteessa) takaa kappaleet yhteen. Rypytin ruukun yläosasta ja sidoin ympärille jouluista narua ja pitsiä. Laitoin vielä sypressin juurelle meriheinää. Lopputuloksesta olen kyllä todella ylpeä. 


2 kommenttia:

 1. No tuosta kyllä kannattaakin olla ylpeä, lopputulos on tosi kivan näköinen! Meillä ei vielä suuremmin joulu näy, täytynee ryhdistäytyä.
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kattellu tota nyt tuossa ja joka kerta se vaan ihastuttaa. No ehtiihän sitä vieläkin joulua laittamaan. Onhan tässä vielä reilu pari viikkoa aikaa jouluaattoon, Huomenna pitäs mennä osteleen joululahjoja,

   Poista