.

.

maanantai 2. joulukuuta 2013

Vihdoinkin hyasintteja

Nyt oon vihdoinkin saanut hankittua hyasintteja mun vakkari puutarhamyymälästä Tuusulan puolelta. Hyasintit kuuluu niin oleellisesti mun jouluuni. Hyasinttien värin pitää olla ehdottomasti valkoinen. Tuolla puutarhalla hyasintit on värikoodattu purkkien väreillä niin on helppo tietää aukeamattomistakin hyasinteista minkä värisiä niistä pitäisi tulla.

Makuuhuoneen talolyhdyt saivat seuraansa tuollaisen pikku Christmas purkin. Siinä on valkoinen hyasintti, valkoinen mini tulilatva sekä koristeena meriheinää.


Olohuoneen arkun päällä on isompana tuollainen sama purkki. Siihen mahtuukin sitten jo kaksi hyasinttia. Muuten se on identtinen pienemmän kanssa. 


Tänä vuonna reki sai paikkansa keittiön ruokapöydän päältä. Laitoin sen molemmin puolin myös Tiimarin kynttilänjalat. Jouluiset tabletit on vielä mietintämyssyn alla. Yhdet Ikeasta olevat olisi, mutta ne tuntuu jotenkin niin nähdyiltä ja jotain uutta olis toiveissa. 


Reessä on jo edellisiltä vuosilta tutusti sypressi, valkoinen hyasintti ja valkoinen mini tulilatva. Koristeena on siinäkin meriheinää vaikka ei kunnolla näy ja tuollainen kulkuskoriste. 


Jouluruususta haaveilen joka vuosi, mutta koirien takia se jää joka vuosi kauppaan siinä missä joulutähtikin. Noita kahta en uskalla koirien takia ostaa. Vaikka hyasinttikin on myrkyllinen niin se ei ole koskaan kiinnostanut koiria, joten sen onneks uskallan ostaa. Muutoin voisi olla hieman tylsät joulunkukat.

2 kommenttia:

  1. Voi, miten kauniita asetelmia, tuo reki on aivan huippu!! Hyasintit on kyllä ihania!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyasintit vaan jotenkin kuuluu osana joulua. Niitä ilman en osaa olla. Olen aikoinaan ostanut reessä olleen valmiin asetelman vain tuon reen vuoksi.

      Poista