.

.

perjantai 20. joulukuuta 2013

Vuoden viimeisimpiä joulukortteja

Tää viikko on ollut yhtä hullunmyllyä. Töissä on ollut ihan hirveä kiire. Kotona en olekaan sitten jaksanut tehdä yhtään mitään. Pelkkä huushollin pyöritys on vieny kaikki mehut.

Tässä tulee nyt näitä tämän joulun viimeisimpiä joulukortteja. Nämä kortit ovat menneet henkilöille joiden ainakin osan tiedän lukevan blogiani. Joten toivottavasti ainakin osa saajista on saanut omansa ennen tämän postauksen julkaisua.

Ensimmäisessä kortissa on kolmea eri paperi ja leveää pitsiä.


Tässä kortissa on taas pari sopivaa kaitaletta, jotka löyty varastoista. Keskellä on pitsiä ja sen päällä on punaista nauhaa. Kukan olen tehnyt kolmesta kukasta kerrostamalla.


Varaston käyttöä tässäkin löytyneiden paperikappaleiden osalta. Keskelle hieman pitsiä, kulmaan kukkanen ja ääriviivatarroja kulmiin siinäpä se. 


Tähän leikkasin parista paperista sopivat palaset. Yllättäen tässäkin on taas pitsiä ja ääriviivatarroja. 


Saa nähdä aloitanko jo nyt ensi vuoden korttien tekemisen, jotta saisin ne valmiiksi ajoissa. Varastoa joulukorttien tekemiseen kun tuntuu riittävän enemmän kuin tarpeeksi. 

4 kommenttia:

 1. Yksi oli varsin tutunnäköinen. Kiitos! Ja toivotan vielä tätä kautta hyvää joulua (jos en ehdi soittaa ennen) Meillä nimittäin jäivät joulukortit laittamatta tänä vuonna, se aikavaras iski. Muuten alkaa olla jo joulua meilläkin.
  Ja samoin töissä oli ihan törkeä kiire, mutta maanantaina menen vain poikkeamaan pariksi tunniksi - otanpa vielä isomman lapsukaisen mukaan.
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin tarkoituksella tietyt kortit julkaisematta aiemmin ;) Oot onnellinen maanantaista. Se kun on joillain työn täyteinne kiireinen päivä. Mukaa Joulua!

   Poista