.

.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Bloggauspaikka

Sain My sweet home blogin Sarilta haasteen kertoa omasta bloggauspaikastani. Mulla on niinkin tylsä bloggauspaikka kuin ruokapöydän kulma keittiössä. Myönnän välillä bloggaavani myös sohvan nurkassa, mutta se ei ole ergonomisesti hyvä ratkaisu. Vaikka teenkin päivät töitä koneella pöydän ääressä niin siinä on myös pakko myös iltaisin istua. Mikäli erehdyn bloggaamaan muualla kuin pöydän ääressä sen valitettavasti tuntee seuraavana päivänä selässä. Blogatessa on aina yleensä joko kuppi tai muki vieressä, josta voi sitten nautiskella samalla kun tekee blogikierrostaan. Kommentoinnit tulee välillä hieman myöhässä, myönnän. Tuntuu vaan, että aika on välillä kortilla ja lukemisessa menee pidemmän aikaa, kun pitää muutakin ehtiä päivissä saada aikaan. 


Vihko on myös pakollinen bloggausapulainen. Sinne myönnän keräileväni kiinnostavia ideoita muiden blogeista. Osa tulee toteutettua, osa jää unelmiin elämään omaa elämäänsä. Kaksiossa kun on rajallisesti mahdollisuuksia toteuttaa suunnitelmia. 

Valitettavasti en nyt keksinyt missä suosikkiblogissa tämä ei vielä olisi kiertänyt, joten tän saa napata mukaan se keneltä vielä on jäänyt näyttämättä kuvia omasta bloggauspaikastaan.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille lukijoille!

******

Kiinnostaisko teitä muuten nähdä pieni ripauksia jokaisen huoneen ovelta?

8 kommenttia:

 1. Mukavaa Marika, kun esittelit bloggailu paikkasi :)
  Kyllä kiinnostaa nähdä ripauksia huoneiden ovelta!!!
  Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan sekin sitten tuonne tulevien postausten joukkoon. Tuntuu, että ideaa on vaikka mihin kunhan ehtis toteuttaa ne.

   Poista
 2. Ihana nähdä bloggauspaikkasi. Minullakin haaste odotelee tekijää, jos vaikka huomenna ehtisin kuvailla. Laitoin sinulle toisenlaisen haasteen blogiini :) Ihanaa sunnuntai-iltaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan mielenkiinnolla miltä sun bloggauspaikkas näyttää. Yritän saamani haasteenkin hoitaa alta pois jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Se tuo ruokapöytä tahtoo olla sellainen hyvä paikka tehdä kaikenlaisia askareita. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Marika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokapöydän nurkka on liiankin hyvä paikka moneen muuhunkin asiaan. Oon yrittäny siirtää muita askareita niiden omaan nurkkaukseen olkkarissa.

   Poista
 4. Kiva oli nähdä sunkin bloggauspaikka! Ja mua ainakin ehdottomasti kiinnostaa ne kurkkaukset huoneiden ovilta :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun poikkesit kylään. Eiköhän nuo kurkkauksetkin jossain vaiheessa tule täällä näkymään :)

   Poista