.

.

lauantai 18. tammikuuta 2014

Kässäpussukoita

Sisustusrintama jatkaa edelleen sitä hiljaiseloaan. Luen useita sisustusblogeja ja yritän niistä saada sitä inspiraationkipinää. Ihania sisutuksia on tullut monessakin vastaan, mutta en vaan saa nyt mistään otetta. Tuntuu, että jotain haluaisia mutta sitten se lopullinen idea vaan puuttuu.

Täällä on viime päivät ollu pakkasta joka aamu 10 ja 15 välillä joskus jopa ennemmän kuin -15. Olen sitten kulkenut paikallisliikenteellä keskustaan. Omaa autoa en viitsi näillä pakkaslukemilla jättää päiväksi pakkaseen seisomaan. Nyt pitäisikin miettiä ostaisko siihen sen kuukausilipun, kun tuntuu että tämä kireä pakkasjakso senkun jatkuu. Bussilla kulkeminen vaan verottaa päivän pituudesta, koska pitäisi mennä ajoissa nukkumaan, jotta aamulla jaksaa aikaisin nousta pysäkille. Täältä kun ei mene aamulla kuin yksi sopiva vuoro, jos meinaa kasiks ehtiä Pasilaan töihin. 

Työmatkoilla tulee paljon neulottua. En oikeastaan iltasin neulo yhtään. Teen kotona sitten muunlaisia käsitöitä. Neulomuksia tuntuukin olevan aina useampi kesken yhtä aikaa. 


Neulomuksia on paljon kivempi kuljetella työrepussa mukana. Pysyvät hyvässä kunnossa ja työ on nopea heittää reppuun, kun asema lähestyy. Taas tuntuu olevan vanhat pussukat käytössä ja lisäideoita on mielessä. Sen vuoksi pitikin sitten vääntää pari uutta pussukkaa.


Tähän oli visio pitsin käytöstä osana pussukkaa. Visio ei ihan toteutunut sillä tavalla kuin olisin toivonut. No se ei käyttöä haittaa joten se saa nyt säilöä sisäänsä tuon pitkä aikaisemman peittoprojektin. Vielä pitäisi kappaleet päätellä ja yhdistää. Eiköhän se siitä jossain vaiheessa valmistu. En vaan ole kovinkaan innokas langanpäiden päättelijä. Sempä vuoksi välillä työ valmistuu puikoilta nopeasti, mutta päättely odottaa aikaansa.


Sininen kukkapussukka on pienempi kooltaan kuin tuo toinen. Se on ehkä hieman liiankin pieni, mutta kyllä sinne ainakin yks pieni työ hyvin mahtuu. Kukkapussukkaan en nyt kehitellyt mitään lisäjuttua vaan ompelin sen parista kappaleesta yhteen ja suuaukolle kiristysnauhat.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä pussukoita olet tehnyt, noissahan voi kuljetella vaikka ja mitä!
  Leppoisaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niissä voisikin tarpeen tullen kuljetella.

   Poista
 2. houkuttelevan nköisiä nuo sun pussukat. Tulee sellainen olo, että tekis mieli alkaa tehdä jotakin käsityötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Hienoa jos fiilistä käsitöihin löytyi täällä käydessä.

   Poista
 3. Oi ihana kun osaat neuloa! Se olisi kyllä ihana taito osata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vasta muutama vuosi takaperin innostunu neulomisesta uudestaan. Vielä on paljon opittavaa silläkin saralla.

   Poista