.

.

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Keväinen tulpppaanikimppu

Enpä oo hirveästi ehtinyt blogia nyt päivitellä enkä lukea muidenkaan blogeja. Aika on menny paikkoja järjestellessä eikä siitä oikein ole aihetta ottaa kuvia. Vaikka järjestäminen onkin ollut vähän siellä ja vähän täällä, niin olen kuitenkin tyytyväinen jo nyt tulokseen. Järjesteltävää jatkuu vielä jonkin verran ennen kuin alkaa oleen paikat siinä kunnossa kuin haluaisin.

Sisutus- ja käsityörintamalla tämä vuosi on kyllä lähtenyt todella hitaasti käyntiin. Ei ole ideoita sisustuksen suhteen ja käsitöiden osalta mikään ei edisty. Inspiraatio pitäisi siis jostain löytää

Nyt kuitenkin tuli ostettua kauppareissulla tulppaaneja. Tei niistä tuollaisen keväisen kimpun maljakkkoon kun ei ole sitä lunta edelleenkään ennustuksista huolimatta näkynyt. 6 kommenttia:

 1. Ihanat tulppaanit! Kyllä se inspiraatio sieltä taas tulee. Itellä toisinaan olisi ideoita, että ei tiedä mistä aloittaisi ja seuraavassa hetkessä ei minkäänlaista ideaa. Jaksottaista siis ainakin täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasta tulppaanit tuo edelleen kevättä vaikka nyt se talvi onkin tullut tänne. Ehkä se pikku hiljaa se inspiraatiokin palaa ja saa jostain ideasta kiinni.

   Poista
 2. Löysin juuri blogiisi, mukavia juttuja ja kuvia täällä ♥

  Minä olen jo monta päivää miettinyt tulppaanien hankkimista. Se on ihanaa kun hankkii vuoden ensimmäiset tulppaanit.. kevät lähenee hiljalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tervetuloa lukijaksi. Tulppaaneja on pakko saada joulun jälkeen tuomaan sitä kevään odotusta. Varsinkin tänä vuonna pitkän sateisen jakson vuoksi.

   Poista