.

.

lauantai 4. tammikuuta 2014

Olohuoneen lehtilaatikko

Olen ostanut puisen omenalaatikon aikoinaan Anttilasta. Se on kiertänyt kodissa milloin keittiössä ja milloin olohuoneessa. Välillä se on löytänyt paikkansa ennen kuin on tullut parempi idea. Nyt se ehti olla jonkin aikaa jo olohuoneessa arkun päässä vaakatasossa pitkittäin. Se vain ei oikein toiminu siinä niin kuin olisin toiminut. Nytkin kun näin idean sellaisesta pystyasennossa lehtien säilytyspaikkana oli pakko kokeilla sitä. 


Lehtiä puulaatikossa on melkoisen vähän. Suurin osa lehdistä kun pitää majaansa arkun uumenissa. Ehkä niitä tarttis hieman siirtää tuohon laatikkoon ja miettiä arkkuun muuta säilytettävää. Vaikka koristetyynyjä tai peittoja. Siinäpä miettimisen aihetta tulevaan.


Laitoin samalla myös arkun päälle pari kynttilääkin palamaan. 

10 kommenttia:

 1. Kiva lehtilaatikko, meiltäkin löytyy samantapainen. Leppoisaa lauantaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mukavaa myöhäistä lauantai iltaa!

   Poista
 2. Pitäisi myös hankkia tuontapaisia pari juurikin lehtilaatikoiksi.Nyt on vain sellainen vaihe, että perheen pienin tyhjentää ahkerasti kaiken minkä vain pystyy. Toisaalta tyhjensin kirjahyllyn alimmat hyllyt, ja ladoin ylempiin hyllyihin kaksi riviä kirjoja, ja samalla tuplasin kirjahyllyn tilavuuden. Eli eihän se ollutkaan täynnä :-) Mulla on vielä joululta lahjakortti kirjakauppaan, joten reitti on selvä!
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alimpiin hyllyihin pitää sitten laittaa pienimmälle sen omia kirjoja luettavaks :) Muutama kirja siis taitaa löytää tiensä kotiin kirjakaupasta :) Mulla olis muutama muukin idea puisille laatikoille. Pitäs varmaan alkaa metsästään niitä.

   Poista
 3. Nuo puulaatikot on kyllä mieleeni! Niitä voi käyttää niin moneen käyttötarkoitukseen. :) Meillä toimii tällä hetkellä yksi puuklapien säilytyslaatikkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut kanssa tuon monimuotoisuuden. Niitä pitäis saada muutama lisääkin.

   Poista
 4. Hieno laatikko, hyvä paikka lehdille. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin päin se on paljon kivempi kuin vaakatasossa ollessaan.

   Poista
 5. Onpa vain ihana laatikko! Haluaisin meillekin tuollaisen polttopuille ja reseptikirjoille... katsotaan tuleeko vastaan kyseisiä yksilöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin jo kerran miettimään josko sais itse tehtyä eri kokoisia laatikoita eri tarkoituksiin :)

   Poista