.

.

perjantai 28. helmikuuta 2014

10 kuvaa kesään

Olen ottanut tähän haasteeseen kuvan aina kuun 30. päivä. No helmikuussahan ei tuota päivää ole joten siitä syystä kuva tuleeki nyt kuun viimeisenä päivänä. 


Ei olis kylläkään uskonut, että helmikuu mennään näin vähälumisissa ja vetisissä tunnelmissa. Talvea kun ei näy eikä kuulu niin eikö sitten voitaisi mennä jo kevääseen. 

6 kommenttia:

 1. Kyllä mua vähän pelottaa et se talvi tulee vielä... Toivottavasti ei sitten joskus huhti- toukokuussa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei todellakaan tule talvea enää toukokuussa.

   Poista
 2. Mäkään en voi millään usko, että talvi oli tässä. Tai jos olikin niin tästä ei voi seurata lämmintä kesää :/ Toivon olevani väärässä! Ootko päässyt tabletin kanssa sinuiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle riittäis kesässä kunhan se ei ole sateinen. Lämpöä en niinkään kaipaa ku keittiö ja olohuone on etelään. Kesäsin koti on melkoisen kuuma. Olen tabletilla surffaillu vasta blogeja lukemassa. Aikaa parempaan perehtymiseen ei vielä oikein ole ollut.

   Poista
 3. Aika eriskummallinen talvi on ollut täällä pohjoisessakin! Nytkin ollaan plussalla! Minkähänlainen kesä meille tulee?
  Ihanaa pertsiä Marika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan pohjoisessa outoa viettää talvea plussa lukemissa. Kesä onkin sitten mielenkiintoista nähtävää. Mukavaa viikonloppua!

   Poista