.

.

lauantai 15. helmikuuta 2014

Inspiraation metsästystä

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin aloitin keittiön tason uudelleen muokkauksen. Olen surffaillutkin netissä etsimässä ideoita. Joitakin ideoita on tullut vastaan ja nyt pitäisikin alkaa toteuttaa niitä. Tuon siivouksen myötä aloin myös miettimään mitä tekisin noille niin ihanan vaaleansinisille välitilanlaatoille, jotka ei todellakaan ole oma juttuni. Mielessä on tällä hetkellä uudelleen maalaus, laastilla päällystäminen ja jokin levy.


Nappasin myös kauppareissulla uuden Kotiblogit -lehden kokeilumielessä matkaan. Valitettavasti omalta kohdaltani tuo jää kyllä ainoaksi kotiin tulevaksi lehdeksi. Koen saavani paremman annin lehdessäkin olevien blogien juttuihin suoraan blogista itsestään. En siihen enää tarvitse lehteä. Onnittelut kuitenkin heille joiden kirjoituksia lehdessä oli.


Samaisesta syystä myös erään sisustuslehden tilauksen jatkaminenkin on harkinnassa. Mikäli samasta lehdestä löytyy kolmen seuraamansa blogin kotien kuvia useamman kuukauden takaa, niin en koe mitään iloa maksaa lehden tilaamisesta kun olen jutut jo lukenut heidän blogeistaan. 

2 kommenttia:

 1. Tuo laasti kuulostaa tosi kivalta vaihtoehdolta. Maalaminen onnistuis varmasti ja siitäkin tulisi nätti. Mitenhän laastia voi pyyhkiä hellan kohdalta? Meillä on myös välitilan laatat vaihtoa vailla.

  En oi ite tuota lehteä ostanut. Blogeista olen jo jututkin lukenut, mutta ihan kiva idea. Vaikka jossakin määrin aika erikoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin tuohon laasti-ideaan Kolmen tähden koti-blogissa ja vaikutti kiinnostavalta. Maalaustakin olen miettinyt, mutta pelkkä valkoiseksi maalaaminen kuullostaa tylsältä. Laattoja en haluaisi vaihtaa kun isompaa keittiöremonttia en ole suunnitellut nyt tekeväni. Tuo lehden idea on hieman erikoinen, mutta ehkä se löytyy lukijansa.

   Poista