.

.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kahvia&pullaa haaste

Eilen tänne saatiin jonkin verran lisää lunta. Koirien kanssa onkin sitten lenkillä joutunut kahlaamaan lumessa kun aurauskalusto tulee aina tänne osaan kaupunkia ilmeisesti viimeisten joukossa. Nyt kun maa on kunnolla lumenpeitossa niin en tarvitse enää lisää. Lumenmäärä on nyt just passeli kun vielä pysyis mittari hivenen pakkasen puolella.

Sain jokin aika takaperin kahvia&pullaa haasteen  My sweet home blogin Sarilta. Ajatttelin siihen nyt samalla vastailla. 

 “Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidän bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. 
Monipuolisuus on valttia blogeissä! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole aivan pakko jakaa :) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.“
1. Mikä on sisustyylisi?
Sisustukseni ettii edelleen omaa suuntaansa. Maalaisromanttinen kiinnostaisi, mutta vielä tyyli on jotain sinne päin joskus ehkä menevää. 

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?
Varmaan olohuoneeseen ja keittiöön yhtälailla, koska ne on kuitenkin sen verta yhdessä olevaa tilaa jossa enimmän ajasta vietän. 

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Varmaankin sisustamiseen.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
Mitä luultavimmin sitä kuluu erilaisiin käsityötarvikkeisiin vaikka olenkin yrittänyt harrastaa varastojen tyhjennystä. Huono on kuitenkin ollut lopputulos siinä vielä.

5. Mistä onnesta unelmoit?
Parasta olisi se että läheiset, itse ja koirat pysyis terveinä.

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Mikäli jotain pahaa tapahtuis läheisille. 

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Varmaankin työni tekemisessä.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Tähän olen huono vastaamaan, koska olen välillä todella pitkä vihainen.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Luotettavuus on se mikä on pakko sanoa tähän.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Miehen parhaita ominaisuuksia on luotettavuus ja rehtiys. 

Mikäli haluat viettää kahvihetkesi kanssani niin nappaa kysymykset mukaasi ja ilmoitat kun olet ollut kahviseuran tarpeessa.

2 kommenttia:

  1. Olipas hauska haaste, tätä oli mukava lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka nää onkin hieman työläämpiä tehdä niin näistä mielestäni oppii lisää bloginpitäjästä.

      Poista