.

.

lauantai 8. helmikuuta 2014

Kurkistus kotiin

Ajattelin nyt kirjoittaa hieman kokonaisvaltaisemman postauksen omasta kodistani. Ihan kaikkea en koe mukavaks jakaa huoneista, joten tässä on muutamia isompia ja pienempiä kurkistuksia.

Kuten on tullut jo varmaan aiemminkin todettua niin asun rivitalo kaksiossa. Neliöitä on noin 59. Eiköhän tuohon pitäisi yhden ihmisen mahtua. Aina välillä kyllä haaveilen harrastehuone/koirienhuone/vierashuone yhdistelmästä, mutta se vaatisi jo isomman asunnon. Haaveissahan olisi joskus asua rintamamiestalossa, mutta se unelma joutuu kyllä odottamaan vielä kauan. 

Ikkunat avautuu pohjoiseen ja etelään. Parasta etenkin kesäaikaan on iso takapiha. Sitä kylläkin pitäis ens kesänä laitella vähän isommalla kädellä. Joten postaukset voikin olla sitten aika ulkopainotteisia kevään ja kesän korvilla.

Sisustus etsii vielä sitä omaa suuntaansa. Eiköhän se jossain vaiheessa ehkä toivottavasti löydy. Tällä hetkellä päävärinä yritän pitää valkoista sen mitä koirat antaa ja sitten lisätä siihen maanläheisiä värejä ja välillä hieman muutakin värejä. Paljon löytyy vielä toteutuslistalta mitä kotiin pitäisi saada tehtyä.

Tuulikaapissa oikealla puolelta löytyy vaatteiden ja kenkien säilytystä. Lattialla on myös koirien vaatteille oma korinsa. Aurinko aiheutti kuvaukselle haasteita, koska ulko-ovessa on iso ikkuna joka heijasti vastaan. 


Eteisen ilme ei ole kovinkaan erilainen näin joulun jälkeen. Melko samoilla elementeillä mennään nytkin. Takaseinällä oleva kalenteri on täynnä kummityttöni kuvia. 


Makuuhuoneessa on sängyn lisäks pari isoa lipastoa ja pari tuolia. En kuitenkaan niistä halunnut laittaa kuvaa, joten nyt mennään vain sängyn ja heinäseipäiden kuvalla. 


Olohuoneen tästä nurkasta löytyy jo muutaman kerran näkyneet sohva ja arkku. Vitriinin edessä on koirien toinen makuupaikoista. Siihen nyt testailen minkä värisen peiton siihen tekisin. Kuten kuvastakin näkyy meillä saa olla myös sohvalla ja nojatuolissa. Siitä syystä niissä onkin aina jokin peitto suojana. 


Keittiö kuuluu kyllä niihin ongelmakohtiin. Laskutilaa kun on vaan ihan nimeksi. Ehkä täältäkin joskus julkaisen enempi kuvia kunhan saan tuota laskutila ongelmaa ratkaistua. 


Tässä oli nyt tälläinen pieni pintaraapaisu huoneisiin. WC:n ja pesuhuoneen jätin tarkoituksella pois kuvista. 

2 kommenttia:

 1. Kivan näköistä siellä, ihania nuo sinun koirulit, yksi niin poseraakin lokoisasti sohvalla!
  Mukavaa lauantaita sinulle Marika ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Varsinkin tuo lauman vanhin on aina jossain pehmeällä köllöttelemässä. Mukavaa tätä viikkoa sinnekin.

   Poista