.

.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä osa II

Nyt aion laittaa kuvia niistä mitä lähetin Ystävänpäivä haasteen tiimoilta.

Molempiin paketteihin tein samanlaiset tyynynpäälliset höystettynä pitsillä. Tyynyliinan teko tapa on sama kuin aiemmissakin tyynynpäällisissä. Lisää samalla mallilla tehtyjä tyynynpäällisiä löydät tunnisteen ompeleminen alta. Molempiin paketteihin myös laitoin mukaan keksejä joille koristelin omat sydänpussukkansa. Luonnollisestikin tein myös kortit mukaan. Halusin niihin mukaan sydänteemaa ja etsinkin hieman vinkkejä myös Pinterestista. Tässä on nyt sitten oma variaationi vastaantulleista ideoista. Keittiöpostausta odottavat joutuvat nyt hieman odottamaan. Naisenlogiikkani ei nyt riitä parin Ikean jutun kokoamiseen, joten tarvitsen siihen miehistä apua.

5 kommenttia:

 1. Ihania ystävänpäivän lahjoja ja vielä itse tehtyjä!!!
  Ikean jutut ovtkin toisinaan aika työläitä koota!
  Keittiöpostaustasi odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Enemmänkin haluaisin tehdä lahjoja itse. Yleensä vain aloitan liian myöhään. Keittiön mittasuhteet aiheuttaa hieman pään vaivaa.

   Poista
 2. Oot kyllä taitava ompelija. Täytyi oikein tuumailla, että ootkohan ite tehnyt :) Mulla olis hyvä ompelukone, mutta jotenkin en oo oikein sinut sen kanssa. Täytyis vähän harjoitella. Kiitos hienosta lahjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoittelun tiellä itsekin olen. Tyynynpäällisen teko alkaa jo jotenkin sujua. Enemmän noiden kohdalla aiheutti päänvaivaa kangaskaupan vinoon leikkaama kangas. Kiva kuulla, että pidit lahjasta.

   Poista
 3. Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/

  VastaaPoista