.

.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kuvia keittiön tasolta

Nyt tulee muutamia kuvia keittiön tasosta. Keittiö on vasta alkamassa mennä sinne suuntaan mihin on tarkoitus. Aion kuitenkin laittaa nyt näytille miltä keittiön tasolla tällä erää näyttää. Tästä on sitten hyvä jatkaa suunnitelmien toteutusta pikku hiljaa eteenpäin.

Tason tähän nurkkaan laitoin puisen leikkuulaudan ja kattilaritilän. Sen lisäksi koirien erilaiset herkut ja palkkionamit pääsi samaan nurkkaan. 

 

Seuraavaan kohtaan tasoa siirsin sipuli- ja valkosipulipurkit sekä talouspaperirullan. Uutuutena laitoin siihen Ikeasta pari tuollaista hyllykköä. Ideana kun on ollut saada muutamat purnukat esille tason päälle. Yks purkki vielä etsii sisältöään. Myöskin päälle on jo idea kunhan löydän sopivat elementit siihen jostain kaupasta.


Tiskialtaan toiselle puolelle siirsin kaikki tasolla aina olevat kodinkoneet ja keittövälinepurnukat. Tän siirron myötä lieden ja tiskialtaan väliin sain haluamaani lisätilaa ruoanlaittoon ja leivontaan.


Tässä on nyt kuvaa tasosta eteisestä päin. 


Loppuun vielä yritys ottaa kuvaa koko tasosta kokonaisuuden hahmottamiseksi. Keittiö on siis tuollainen I-keittiö, jossa on toisella puolella tasoa ja toiselle puolelle jää pienen tason lisäks täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Käytävän päässä on sitten paikka ruokapöydälle. 4 kommenttia:

 1. Kivasti olet laitellut tasoa!!!
  Kivaa sunnuntaita Marika:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Vielä pitäis muutamia ideoita tosin saada toteutettua. Mukavaa sunnuntaita sinullekin.

   Poista
 2. Tavaroiden esillepano ja sommittelu on mukavaa puuhaa, hyvältä näyttää! :-) Mukavaa maanantaita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on puoli hupia :) välillä yksi asia johtaa toiseen ja kaikki menee uusiksi. Ihanaa maanantaita pakkasesta huolimatta!

   Poista