.

.

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Muutama pikaräpsy eteisestä

Kävin eilen Wanhassa Satamassa järjestetyillä Kädentaito-messuilla. Olen ylpeä itsestäni kuinka vähillä ostoilla selvisin sieltä ulos. Olin nimittäin jo mennessä vähän ostolakkofiiliksellä liikkeellä. Mitään tarpeita käsityömateriaalien suhteen kun ei tällä hetkellä ole. Työnurkkaus on niin täynnä tavaraa, että ensin pitäis jotain saada pois ennen kuin voi mitään uutta ostaa tilalle. Ostolakko käsityötarpeiden suhteen tällä kertaa piti täysin. En ostanut niitä, mutta muutaman sisustustarran kumminkin. Messuilla oli mukana Mielikuvat liike, joilla oli paljonkin kivoja tekstejä mukana. 

Eteisessähän on lipaston molemmin puolin ovet sekä pesuhuone/sauna akselille että WC:n. Vierasihminen ei voi tietää mihin ovet johtavat, koska niissä ei ole ollut minkään sortin kylttiä. Olen niihin etsinyt sopivia sisustustarroja, mutta nyt ensimmäisen kerran nappasin ne mukaani. 


Pesuhuoneen oveen löysin kivan Privat Spa tekstin. Ei sitä kyllä ihan spaksi voi sanoa, mutta tuo tuntui paljon kivemmalta kuin Bathroom. Sain nuo tekstit nyt asennettua ja ne oli kyllä todella helpot asentaa. Ostin heiltä pari pienempääkin tekstiä, mutta niistä en vielä tiedä mihin ne laitan.


Olen ajatellut laittaa Keys laatikon alle muutaman puisen laatikon lisää. Taannoin nappasinkin paikallisesta S-marketista mukaani kuvassa näkyvän Unelmat laatikot. Muut tekstit ei oikein tuossa koossa napannut. Voi olla että tuokin tulee muuttamaan nimensä, koska ei se oikein unelmia tälläkään hetkellä säilö.4 kommenttia:

 1. Tykkään noista sisustustarroista tosi paljon. Meillä niitä löytyykin melkein joka huoneesta :) Mietin vaan, että koskahan niitä on liian paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa niitä löytyy seinistä vain eteisestä ja tuulikaapista, vasta :)

   Poista
 2. Uusin lukijasi ilmottautuu! :) Sisustustarrat on niin kivoja, niillä saa edullisesti ja helposti uutta ilmettä kotiin! Meillä tarroja löytyy kymmeniä, eikä niihin tunnu koskaan kyllästyvän. Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi. Muutamalle sisustustarralle olis ainakin vielä ideaa tällä hetkellä. Mukavaa tiistaita!

   Poista