.

.

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Paljastuskuva kodistani

Olen pitkään pimittänyt tarkoituksella tämän kohdan olohuoneestani, mutta nyt aion tehdä siitä pienen paljastuksen blogin puolelle. Kodistani löytyy yksi kohta mikä ei ole millään järjestyksessä eikä ole kovin pian tulossakaan järjestykseen.

Se on nimittäin se nurkkaus, jossa on kaikenlaisia käsityötarpeita. Pohjimmiltaan haluan kuitenkin tehdä asiat jotka luulen osaavani itse ennemmin kuin ostaisin valmiina kaupasta. Tavaraa on vuosien saatossa kertynyt jonkin verran. Sen vuoksi olenkin siis joutunut laittamaan itseni varastonkarsintakuurille. Tilaa on vain rajoitetusti, joten niiden on mahduttava niille varattuun tilaan. 


Jotenka tässä on nyt sitten se paljastuskuva. Tämä on tarkoitus toimia lähinnä kannusteena itselleni.
2 kommenttia:

  1. Oma askarteluhuone olis unelma. Meidän asunnossa on ullakkotila, joka on muuten ihan normaali huone mutta tikkaat taittuu katosta alas eikä siis tukevimmat. Mun askartelunurkkaus on siellä. Kätevää, että ei niin väliä miltä siellä näyttää, mutta kapuaminen aina yhtä tylsää ja varsinkin jos pikkuneiti hereillä saa askartelun unohtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis kyllä niin unelma :) Onhan tuossakin sinun tilassa ainakin se plussa että voi jättää kesken eikä näy mihinkään ;) Kieltämättä hankalat tuollaiset tikkaat. Olen tuohon miettiny sermiäkin eteen. En vaan oikein tiedä minkälainen sen pitäisi käytön kannalta olla.

      Poista