.

.

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Piristystä viikkoon

Tää viikko on ollut todella hirveä töissä. Kokoajan on ollut hirveä kiire ja paljon kaikenlaista säätämistä pitkin viikkoa. Välillä ei enää muista mitä eilen tuli tehtyä. Loppuviikosta työpäivät venyi aina ylitöiden puolelle ja silti jäi aina jotain tekemättä. Ei toista tälläistä viikkoa, kiitos!!

Viikonloppu tuo kipeästi kaivatun tauon kaiken tapahtuneen jälkeen. Ei kuitenkaan tule olemaan mikään helppo viikonloppu.

Olen allerginen muutamille ruoka-aineille, jotka tiedän. Kuitenkin viime viikkoina olen saanut allergisia reaktioita ruuista joissa ei pitäisi olla mitään allergiaa aiheuttavia aineksia. Sainkin sitten lääkäriltä lähetteen allergiatesteihin. Maanantaina olisi sitten tuo testipäivä. Se mikä viikonlopusta ja muutamasta viime päivästä on tehnyt haasteellisen on siinä, että ennen testiä ei saa käyttää antihistamiinivalmisteita (eli allergialääkkeitä) 5 päivän aikana. Tämä johtuu siitä, että testitulos olisi oikea. Olenkin nyt sitten rajoittanut syömisiäni rankalla kädellä, jotta en saisi allergiareaktiota. Ongelmana vaan on se, että en ole varma mitä voin varmuudella syödä, kun en tosiaan tiedä mille olen herkistynyt. No maanantaina olen toivottavasti viisaampi asiasta.Kun viikko on ollut mikä on ollut päätin, että ansaitsen jotain piristystä tähän viikkoon. Suuntasinkin sitten auton nokan Tuusulaan ja siellä olevaan Bella Sisustukseen. En ollutkaan vielä siellä koskaan käynyt. Lähdin toiveikkaana etsimään Green Gaten lattemukia. Mietintää jouduin tekemään kahden mukin välillä ja tuon yllä olevan nappasin nyt mukaani. Bella Sisustukseen pääset muuten tutustumaan tästä.

Löysin sieltä myös edullisesti mustan valkotähtisen keittiöpyyhkeen. Pyyhe pääsikin heti piristämään keittiön ovea. Tähdet on kyllä nyt alkaneet oikein kunnolla vallata tilaansa kodissani. Vanhat pyyhkeet alkavat jo ollakin sen verta vanhoja, että muutama uusi mahtuu hyvin joukkoon. Nyt meenkin takaisin VOF pariin. Ihanaa perjantaita kaikille!!


4 kommenttia:

 1. Kivat ostokset! <3 Kuulostaapa kyllä olleen melkoinen viikko sinulla.. Toivottavasti viikonloppusi sujuu rennommissa merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko oli pitkästä aikaa todella rankkka. Viikonloppuna on tarkoitus ladata rauhassa akkuja. Ihanaa lauantainta sinulle!

   Poista
 2. Ihania löytöjä, tähtiä on kyllä vaikea vastustaa! :-)
  Tsemppiä sinulle, toivottavasti saat vastauksia piakkoin! :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdissä on vaan sitä jotain mikä vetää puoleensa. Maanantai kieltämättä hieman jännittää, mutta toivottavasti testi kertoo sitten lisää. Mukavaa lauantaita!

   Poista