.

.

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tabletin ensimmäinen vaate

Lähdin taannoin kangaskauppaan tarkoituksena etsiä jonkinlaiset kivat kankaat, joista voisin kokeilla tehdä tabletille suojapussin. Olen siis yrittänyt etsiä kaupasta sellaista flip-flap tyylistä kääntyvää suojaa, mutta huonoin tuloksin. Senpä vuoksi aattelin tehdä nyt itse ens alkuun vetoketjupussukan tabletille suojaks, jotta sitä voi turvallisemmin kuljettaa kodin ulkopuolelle. 

Löysin tuollaista ihana mustaa tähtikangasta ja sen pariksi pilkullista kangasta. Nuo oli pakko saada tähän projektiin. Ne tuntu just oikeilta.


Päällikankaaks tuli tottakai tuo tähtikangas. Pieni tähtifanitus kun on nostanut viime aikoina täällä päätänsä. Pilkullinen kangas pääsi sitten luonnollisesti sisuskankaaksi. Välissä on vanua tuomassa pehmeyttä suojaan. 


Suojasta tuli hieman nafti mittailuista huolimatta, mutta kyllä tabletti sinne mahtuu. 


8 kommenttia:

 1. Voi kun kiva!! :-D Meillä vaan tylsä kaupasta ostettu kotelo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin halunnu sen kääntyvän mallin, mutku ei löytyny. Sellainen perusmusta pussukka oli 30euroa. Päätin sitten osaavani tehdä kivemman näköisen itsekin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tykkään itsekin tuosta todella paljon. Mukavaa lauantaita!

   Poista
 3. Onpas kiva pussukka! Tähdet ovat kyllä minunkin mieleeni tällä hetkellä. Kävin pitkästä aikaa täällä blogissasi selaamassa viime aikaiset postaukset läpi ja vesi tuli kielelle ruokakuvia katsoessa. :) Tervetuloa vastavierailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tähdet on alkanu levittäytyä vähän sinne tänne.

   Poista
 4. Ihanat kuosit ja näppärä pussukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tuosta kuosista heti kun näin sen. Hieman sais olla vetoketjun kohdalla leveyttä, mikä olis ollut myös vetoketjun osalta mahdollinen. Seuraavalla kerralla sitten.

   Poista