.

.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kiireinen viikko takana

Tämä viikko katosi kuin itse edestään johonkin. Työ vie tällä hetkellä kaikki mehut ja illalla voimat onkin jo ihan kadonnu. Helpotusta työrintamalla ei ainakaan hetkeen ole luvassa. Jotenkin pitää saada vähintään arkirutiinit pyöritettyä.

Olin haaveillut laittavani tänä viikonloppuna vähän terassia, mutta räntä/lumisateen pelko ei innostanut hommaan ryhtymisessä. Räntää tai lunta ei ole tullut, mutta vettä kylläkin.

Kuvailinkin sitten vain muutaman ensi merkin keväästä.
Koirien kanssa lenkillä löysin ensimmäiset leskenlehdet. Kuva on taas huono karvakuonojen kiireestä johtuen. Ne ei oikein ymmärrä miks pitää kökkiä kuvaamassa jotain kesken hyvän lenkin :)


Takapihalla pilkahtaa jo ensimmäiset tulppaanien varret. Tänä vuonna pitäiskin tarkistaa missä kaikkialla niitä on ja siirtää ens syksynä parempiin paikkoihin. 


Kiireinen viikko vaati tähän hätään helpotusta pakastealtaan valkosipulivoipatongin muodossa. Hyvää oli taas pitkästä aikaa. 
8 kommenttia:

 1. Tiedän tuon tunteen kiireestä. Tekisi mieli tehdä kotona kaikenlaista, mutta kaikki aika menee ihan perus juttuihin ja sitten onkin jo aika mennä nukkumaan. Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin. Ennen nukkuunmenoa miettii että mihinkä se ilta taaskin hävisi. Odotan jo aikaa pääsiäisen jälkeen.

   Poista
 2. Voi, siellä jo leskenlehtiä, ihanan pitkällä kevät!
  Meillä vielä aikalailla lunta,
  Blogissani on sinulle arkikuvahaaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leskenlehdet tuli aivan yllättäen vastaan koirien kanssa lenkilä. Kiitoksia haasteesta. Pitää muistaa kuvailla niitä arkisia asioita :)

   Poista
 3. Leskenlehtiä, wau!! :-D Kiire on kyllä yksi ärsyttävimmistä asioista elämässä, tsemppiä! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi hämmennyksen jälkeen olin innoissani kun näin rinteessä leskenlehtiä. Kiireen kanssa on vaan valitettavasti opittava elämään.

   Poista
 4. Leskenlehdet <3 ja kiire..jotakin ihan muuta. Mulla vielä kevään ekat leskenlehdet bongaamatta.
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin ulos ja kukkia bongaileen. Tänään teinkin sitten kolmen ihmisen töitä.

   Poista