.

.

torstai 8. toukokuuta 2014

Buzzador: Ostohyvitys.fi

Olen jo jokin aikaa takaperin liittynyt Buzzaroksi, mutta vasta nyt pääsin mukaan ensimmäiseen kampanjaan. Pääsin mukaan Ostohyvitys.fi kampanjaan. 


Olin kyllä törmännyt tähän palveluun jo aiemminkin muutamissa lukemissani blogeissani, mutta jotenkin en vaan ollut saanut liityttyä mukaan vaikka jonkin verran tilaankin tuotteita verkkokaupoista. Tämä kampanja osui niin hyvään aikaan kun piti tehdä ostoksia Peten Koiratarvikkeen kautta tulevaan reissuun liittyen. Tilauksen arvo oli 82,90 euroa ja ansaitsin siitä itselleni 2,49 euroa. 


Ostohyvitysf.fi palvelu siis toimii niin, että ensin tulee rekisteröityä ilmaiseksi palvelun käyttäjäksi. Sisäänkirjaantuneena Ostohyvitys.fi palveluun siirryt heidän linkkinsä kautta suosikki nettikauppasi sivulle. Teet ostoksesi verkkokaupassa ja siitä kertyy bonusta. Bonusta voi saada yli 450 verkkokaupasta Bonus maksetaan selvänä rahana suoraan omalle pankkitilillesi. 

Suosittelen käymään kokeilemassa Ostohyvitys.fi palvelua.
Tämän linkin kautta voit liittyä käyttäjien joukkoon ja saada vielä 5 euron arvoisen alkubonuksen 

Oletko vielä kuullut Buzzadorista?

Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että Buzzadorina on mahdollista päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita. Kampanjan aikana pääsee kokeilemaan tuotteita, joista kertoa ystäville ja jakaa näytteitä. Se kuinka nopeasti pääsee ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin itse sopii kampanjankohderyhmään, jonka Buzzaavan tuotteen tarjoaja on määritellyt. Kampanjakutsut tulee sähköpostiin ja siinä pääsee valitsemaan haluaako osallistua kampanjaan vaiko ei. Kutsu ei vielä tarkoita, että pääsee mukaan kampanjaan halukkaiden joukosta. Buzzadorin tulee raportoida tuotteesta/palvelusta kampanjan aikana ja sen lopuksi. Palkkion raportoinnista toimivat tuotteet tai etuudet joita kampanjan myötä on saanut. 

Lisätietotoja Buzzadorista löydät täältä
Mikäli haluat itsekin liittyä Buzzadoriksi onnistuu se klikkaamalla tästä
Olisin iloinen, jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröinnin yhteydessä. Oma Buzzador käyttäjätunnukseni on Kristala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti