.

.

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Buzzador: Sano se Post-it viestilapulla

Olen nyt päässyt lyhyellä ajalla mukaan useampaan Buzzadorin kampanjaan kuin mihin olisi kuvitellut. 

Post-it kampanja tuntui sopivalta itselleni. Olen kotona melkoinen Post-it lappujen liimailija vähän joka paikkaan. Post-it lappuja löytyy jääkaapin ovesta, kalenterin välistä, käytän niitä ostoslistan suunnittelussa ja löytyypä niitä kirjojen ja lehtienkin välistä näyttämässä vinkkejä. Töissä Post-it lappuja tulee liimattu tietokoneen reunaan, jotta tärkeitä tarvittavia asioita muistaisi. Soittopyynnötkin on helppo kirjoittaa Post-it lapulle ja jättää esille sopivaan paikkaan. 

Saamani Post-it laput ovat Post-it Super Sticky lappuja joissa taustapuolella oleva liima-aines vahvempaa kuin perinteisessä Post-it lapussa. Sen ansiosta Post-it Super Sticky laput tarttuu useimpiin epätasaisiin ja pystysuoriin pintoihin esim. tietokoneen näyttö ja seinät. 


Ne on helppo ottaa mukaan minne meneekin ja voi kirjoittaa persoonallisia viestejä. Olenkin jättänyt työkavereilleni viestejä. 
Muutama lisäkuvakin vielä taitaa tulla noista lappusista. 

Oletko vielä kuullut Buzzadorista?

Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että Buzzadorina on mahdollista päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita. Kampanjan aikana pääsee kokeilemaan tuotteita, joista kertoa ystäville ja jakaa näytteitä. Se kuinka nopeasti pääsee ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin itse sopii kampanjankohderyhmään, jonka Buzzaavan tuotteen tarjoaja on määritellyt. Kampanjakutsut tulee sähköpostiin ja siinä pääsee valitsemaan haluaako osallistua kampanjaan vaiko ei. Kutsu ei vielä tarkoita, että pääsee mukaan kampanjaan halukkaiden joukosta. Buzzadorin tulee raportoida tuotteesta/palvelusta kampanjan aikana ja sen lopuksi. Palkkion raportoinnista toimivat tuotteet tai etuudet joita kampanjan myötä on saanut. 

Lisätietotoja Buzzadorista löydät täältä
Mikäli haluat itsekin liittyä Buzzadoriksi onnistuu se klikkaamalla tästä
Olisin iloinen, jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröinnin yhteydessä. Oma Buzzador käyttäjätunnukseni on KristalaHuomenna on sitten vuorossa lupailemani tilkkupeittopostaus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti