.

.

tiistai 20. toukokuuta 2014

Buzzador: ThermaCare lämpötyyny

Kärsin aina ajoittain kivusta alaselässäni. Teen toimistotyötä ja työasento työpöydän ääressä ei aina ole kovin ergonominen. Olen kokeillut siihen erilaisia vaihtoehtoja erilaisin tuloksin. Sen vuoksi kun sain kampanja kutsun ThermaCare tuotteen kokeilemiseksi otin sen mielelläni vastaan. 

ThermaCare on siis lämpötyyny, joka aktivoituu päästyään kosketuksiin ilman kanssa. Tyyny lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40'C). Tyyny pysyy lämpimänä 8 tuntia. Lämpö siirtyy syvälle lihakseen ja lievittää kipua siellä, missä kipu on. Selän hoitoon tarkoitettu tyyny on vyömäinen joten saa kiinnitettyä oikeaan kohtaan. ThermaCare lämpötyynyjä on saatavilla sekä selälle että niska/hartiaseudun hoitoon apteekeista. 

 Itse testasin tuotetta viikonloppuna ensimmäisen kerran. Itselleni tuotteen lämpö tuntui liian polttavana suorasa ihokontaktissa. Ensi kerralla aionkin kokeilla tyynyä jonkin ohuen vaatteen läpi. Tyynyn tuottama lämpö kipukohdassa tuntui kuitenkin toimivalta. Oletko vielä kuullut Buzzadorista?

Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että Buzzadorina on mahdollista päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita. Kampanjan aikana pääsee kokeilemaan tuotteita, joista kertoa ystäville ja jakaa näytteitä. Se kuinka nopeasti pääsee ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin itse sopii kampanjankohderyhmään, jonka Buzzaavan tuotteen tarjoaja on määritellyt. Kampanjakutsut tulee sähköpostiin ja siinä pääsee valitsemaan haluaako osallistua kampanjaan vaiko ei. Kutsu ei vielä tarkoita, että pääsee mukaan kampanjaan halukkaiden joukosta. Buzzadorin tulee raportoida tuotteesta/palvelusta kampanjan aikana ja sen lopuksi. Palkkion raportoinnista toimivat tuotteet tai etuudet joita kampanjan myötä on saanut. 
Lisätietotoja Buzzadorista löydät täältäMikäli haluat itsekin liittyä Buzzadoriksi onnistuu se klikkaamalla tästäOlisin iloinen, jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröinnin yhteydessä. Oma Buzzador käyttäjätunnukseni on Kristala

2 kommenttia:

  1. Oon joka kerta unohtanut vastata buzzadorin ehdotuksiin. Harmittaa, tää olis ollut kyllä kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon viä yrittäny ne kutsut kahlata läpi ja valikoida kiinnostavimmat. Yks toinen kampanja odottaa postauksiani.

      Poista