.

.

perjantai 30. toukokuuta 2014

Kakkuja kaksin verroin

Tänään oli sitten se päivä kun vein töihin hieman herkkua työkavereille, kun itse lähden kesälaitumille. Juustokakut on jossain määrin se oma bravuurini, joten niitä tulee useimmiten vietyä, niin tälläkin kertaa.

Päätin etsiä tälle kertaa uuden reseptin jossa voisin hyödyntää sekä raparperia että mansikkaa. Raparperit sain äidiltäni ja mansikkoina oli yllättävänkin hyviä espanjanlaisia mansikoita. 
Tämän näköistä kakkua siis oli tänään töissä tarjolla. Resepti tähän löytyy monellekin leipurille tutun Kinuskikissan sivuilta täältä.

Olen aina hieman epävarma tuollaisten keikautettavien kakkujen kanssa miten ilmaveivissä käy. En halunnut riskeerata, että viemisenä ei olisi mitään itsetehtyä, joten tein varoiksi toisen kakun. Mikä siinä oli eilen tehdessäkään, kun oli sateinen vapaa-päivä, joten sisällä sen kuitenkin viettäisin.Tältä sitten näytti tuo toinen varakakku. Tähänkin resepti löytyy Kinuskikissan sivuilta tästä kohdasta. Itselläni vaan päällisenä on soseutettua mansikkaa. Ilmaveivin onnistuttu uskalsin tämän karkun jo korkata eilen. On kyllä niin hyvää 

2 kommenttia:

  1. Nam mitä kakkuja! Juusto-/hyydytetytkakut on parhaimpia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo mainitsemasi kakut on kyllä niin hyviä :)

      Poista