.

.

lauantai 24. toukokuuta 2014

Kuulumisia ja kukkapenkkisuunnitelmaa

Helteet on kyllä niin syönyt mehut tästä naisesta. Töistä tultua iltasin ei jaksa tehdä mitään suunnitelmien mukaan. Aika tuntuu menevän vaan siihen, että yrittää saada viilennyksen tuntua kotiin. 

Oma torkkupeittokin on edistyny vaan pienen pienin askelin. Ehkä sen jo seuraavassa postauksessa saisin esiteltyäkin. Enää ei puuttuis paljoakaan. 

Kuitenkin työn alla olevia projektejahan ei voi koskaan olla liikaa. Tänään oonkin sitten raahannut multaa ja reunakivä Kodin Terrasta oikein urakalla. Etupiha on ollu tämän suunnitelman vuoksi kesannolla koko tämän kevään. En ole uhrannut siihen yhtään aikaani.

Valitettavasti en tiedä olenko sitä vanhaa penkkiä koskaan sen kummemmin kuvannut, koska ainakaan en löytänyt vanhaa kuvaa mistään. Penkki on siis ollut alunperin rajattu keskikokoisilla kivillä. Se ei kuitenkaan ole käytännössä ollut toimiva ratkaisu. 

Nyt penkki olisi siis tarkoitus rajata reunakivillä. Reunakiviä on tulossa kaksi kerrosta, mutta alla on hahmottelua penkin koosta ja muodosta. Vanhoja hengissä olevia ja kuolleita kasveja pitää hieman siirrellä. Sen lisäksi pitäis miettiä mitä kasveja ja miten haluan uuteen penkkiin laittaa. Havuja ja perennoja olisi suunnitelmissa. En vaan vielä tiedä mitä ne tulevat olemaan. 


Pyöriessäni ympyrää reunakivien kanssa tulevan penkin muotoa etsiessä katse kiinnitty pihakäytävään. Siinä on aika jännänmuotoisesti kasvanu rikkaruohot. 


4 kommenttia:

 1. Kukkapenkkien teko on kyllä hauskaa, mutta samalla sangen haastavaa puuhaa! Odotellaan kuvia valmiista :-)

  VastaaPoista
 2. Pitäisi aloittaa kukkapenkin teko. Vähän epäilen, mahdanko onnistua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan perustuksen tekee kunnolla niin kyllä se siitä. Itse yleensä tuppaan vaan olemaan laiska perustusten kanssa.

   Poista