.

.

torstai 29. toukokuuta 2014

Oma tilkkupeittoni

Nyt on tilkkupeitto valmistunut. Onneks se tuli nyt valmiiks kun tuli nämä viileämmät kelit. Sen alle on kiva kääriytyä sohvan nurkkaan lämmitteleen ja hörppimään kaakaota. Olen tehnyt muutamia pieniä tilkkupeitto. Tämä on kuitenkin eka itselleni tekemä torkkupeitto. 

Peitossa on käytetty kuutta erilaista puuvillakangasta. Ei ollut tarpeeksi sopivia värejä mustana tai valkoisena, käytin myös vaalean ruskeeta ja vaaleanpunaista. Sopii todella hyvin mielestäni peittoon. Olen tämänkin peiton tehnyt aiemmin jo maintsemani kirjan pohjalta. Olen kyllä vielä niin aloittelija tilkkupeittojen kanssa. Kirja tuo tässä tarvittavaa tukea tekemiseen. Kokoajan saan paremman otteen peittojen tekemiseen. 


Kokoa peitolla on noin 117 cm x 153 cm. Seuraava peittokin on jo suunnitelmissa. Näihin tulee oikein himo kun näkee miltä valmiina näyttää. 


6 kommenttia:

 1. Hitsi kun on hyvän näköinen! Kaikenlainen ompelu on niin meikäläisen ymmärryksen yläpuolella, että ihailen niitä taitavia suuresti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä vielä melkoinen opettelija ompeluiden parissa. Pikku hiljaa yritän petrata sillä saralla, koska sen verta se kiinnostaa.

   Poista
 2. Vau! Hieno! Kivannäköiset kankaat ja sopivat kyllä hienosti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hieman jännitti ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistäminen, mutta toimikin yllättävän hyvin.

   Poista
 3. Kiitos! Se on kyllä ihana. Haaveilen jo seuraavasta peitosta.

  VastaaPoista