.

.

lauantai 17. toukokuuta 2014

Tilkkuilua koirille

On ollut melkoisen väsyttävä viikko. Maanantaina ollut lomapäivä hurahti nopeasti. Alkuviikosta ehdin tekemään vähän perus arjen pyörittämistä ja koirieni rotujärjestön jäsensihteerin hommia. Loppuviikosta iski jokin ihme väsymysputki. En ole varma vaikuttaako siihen töissä olevan naapuri toimistotilan remontti. Kävi mielessä nimittäin, että onkohan ilmastointia pienennetty siinä osassa taloa, jotta remontin aiheuttamat maali ja muut hajut eivät leviäisi koko taloon. Sen verta pahalta on haissut yleisessä käytävässä ja wc-tiloissa, että melkein happinaamarin ois tarvinnut.Kävin pitkästä aikaa paikallisessa kangaskaupassa, mutta lähdin melko laihoin tuloksin ulos. En taaskaan löytänyt sieltä haluamaani. Pyrkimyksenäni on ollut aina käyttää mahdollisimman paljon mahdollisuuksien mukaan paikallisia yrityksiä, jotta täällä pysyisi palveluita. Nyt kuitenkin oli viimeinen kerta kun aion tuon kangaskaupan palveluita käyttää. Palvelualttius on ollut aina olematonta vaikka muita asiakkaita ei ole ollut liikkeessä. Kankaiden kiertonopeus tuntuu myös olevan olematon, koska tuntuu että aina samat kankaat on hyllyissä. Mieluummin ajan vaikka Eurokankaaseen tai johonkin muuhun kangaskauppaan saamaan parempaa palvelua. Kävin sen vuoksi tekemässä Eurokankaassa isommat ostokset, jotta saisin projektit etenemään. Vaikka asiakkaita oli lauantaina paljon niin palvelua sain heti omalla vuorollani. Sain kaiken sen mitä tarvitsinkin. 

Vaikka noita kankaita en tarvinnutkaan tähän projektiin. Ainoastaan nauhasta leikkasin kulmaan pienen palan. Olen nimittäin alottanut tuunaamaan koirien nukkumapaikkoihin uusia päällisiä.Koirat kyllä useimmiten ovat myös sohvalla, nojatuolissa ja yöllä sängyssä, et se niistä niiden omista paikoista. Molemmissa pedeissä on tähän asti olleet nämä iänikuiset Finlaysonin kankailla päällystetyt patjat. Purin kankaat pois ja jätin vain jäljelle sisällä olleet patja-ainekset. Nyt, kun olen innostunut tekemään tilkkutöitä niin pitihän uus päällinenkin tehdä tilkuista. Tyttöjä kun on kaikki koirat niin mentiin hempeän vaaleanpunaisella.


Samalla myös aiemmin tekemäni tyyny löysi paikkansa koirien pedistä. Hieman hempeä ja arkahan tuo on, mutta saa nyt sitten nähdä miten käytössä käy. 


6 kommenttia:

 1. Sieviä tilkkutöitä olet tehnyt ja kyllä koirienkin nyt kelpaa!
  Kivaa lauantaita Marika:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota petiä on nyt käyty innolla peuhaamassa. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä tuo aina paremman näköinen on kuin se vanha.

   Poista
 3. Kyllä tuossa koirien vaan kelpaa olla :) ihanaa tulevaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun saisi käyttöastetta nostettua, mut ku sohva on parempi paikka ilmeisesti. Mukavaa alkanutta viikkoa.

   Poista