.

.

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Blogikierrokselta napattu idea

Tää viikko on ollu hiljainen omassa kodissa, omassa blogissa ja teidän muidenkin blogien lukemisen osalta. Vanhin koirani Pinja on viime viikon keskiviikosta sairastanut vatsatautia. Se on tarkoittanut emännälle erittäin huonosti nukuttuja öitä, huolta ja väsymystä. Normaalisti koiruuden vatsatauti talttuu parissa päivässä, mutta nyt tällä viikolla jouduttiin käymään nesteytyksessä ja samalla saatiin lääkkeitä sekä vatsatautiin että korvatulehdukseen. En edes ollut reagoinu, että korvissa olisi jotain. Pikku hiljaa mennään parempaan päin vaikka edelleen yöllä käydään ulkona. 


Palasin lomalta töihin suoraan kuuden viikon tuurausjaksoon, joten iltaisin ei ole enää ollut voimia mihinkään ylimääräiseen. Välillä menty niin koomassa, että ei enää tiedä onko hereillä vai käveleekö unissaan.

Mennäämpä sitten vihdoin ja viimein siihen otsikon aiheeseen. Ideaan, jonka nappasin mukaani. Onneks tänään on kuitenkin pitkästä aikaa aurinkoinen päivä joten on ollu ihana viettää lauantaita. Aloitin aamulla blogi-kierroksen ja eksyin kierroksella itselleni uuteen blogiin Milli's Little Home. Blogi on todella kiva ja jäinkin suoraan lukijaksi. Kannattaa käydä tutustumassa. Vaikka Hyvä Kasvaa Järvenpäässä asukasyhdistys onkin laittanut tänä vuonna kaupungille kukkia kasvamaan käsilaukkuihin en ollut tullut ajatelleeksi, että voisin laittaa siihen kukkia myös omalla pihallani. Kun näin kuvassa kukkia käsilaukussa, sain heti idean mihin voisin laittaa käsilaukkuun myös kukkia. 

Etupihallanihan on ne heinäseivästikkaat joista jo pienesti mainitsin jo aiemminkin. Olin jo aatellutkin laittaa toiselle puolalle kukkia, mutta missä astiassa, niin se oli vielä auki. Yksi idea oli, mutta se ei oikein kuitenkaan tuntunut sopivalta.


Aamupäivällä kävin Järvenpään kukkatalolla ja kassiin laitettavaksi tarttui mukaan pelargoni. Ylimpään puolaan virittelin rautalangalla kiinni valkoisen lyhdyn. En ole varma poltanko siinä koskaan kynttilää, mutta on kiva lisä. Nyt tykkään noista heinäseivästikkaista todella paljon. 


Aurinkoista viikonloppua kaikille! Nautitaan niin kauan kuin riittää.

8 kommenttia:

 1. Ellenin blogi onkin mulle ennestään tuttu ja kiva kuin mikä!!! Ihana on tuo laukkuidea kukan kera!
  Josko pian lämpenee?
  Mullakin alkaa työt ensi torstaina, joten viimeisiä viedään!
  Kivaa lauantaita Marika<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laukku tuntui juurikin oikealta tuohon tikkaalle. Eilinen paiste tais olla joku vahinko, koska tänään on taas sade jatkunut. Mukavaa sunnuntaita.

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen tuo laukku kukkineen! Hieno idea! Täälläkin oltu pihahommissa, nyt alkaa jo olla suht valmista.
  Vielä pitäisi töissä jaksaa pari viikkoa, ja sitten neljäksi viikoksi lomille.
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskin tulla kattomaan teidän uutta pihaa vaikka mietinkin että voi olla että menee vasta syyskuulle.

   Poista
 3. Meilläkin oli muutama viikko taakse päin vanhemmalla koiralla ongelmia vatsan kanssa, heräsin monesti yöllä käyttämään pihalla ja silti joka yö kuulin kun koira vinkui, pidätyskyky oli silti pettänyt ja koira seisoi syyllisenä rikospaikalla uikuttaen. Onneksi saatiin tuo taltutettua, ei ollu mukavaa koiralla eikä minulla :l

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan koirilla vatsatautia liikkeellä, koska olen siitä muutamulta tahoilta jo kuullut. Yölliset heräämiset on kyllä niin tylsiä.

   Poista
 4. Tosi kivat tikkaat! Meillekin saatiin tuollaiset jokin aika sitten ja tuovat kyllä uuden talon pihalle kummasti ajallista kerroksellisuutta ja henkäyksen jostain muusta kuin talon rakennusajasta. Käsilaukku todentotta viimeistelee paketin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinässeivästikkaat on kyllä niin ihkut. Haluaisin vieläkin enemmän saada tuotua niiden yhteyteen tuulahdusta menneestä.

   Poista