.

.

torstai 19. kesäkuuta 2014

Pihahommat jatkuivat

Täällä ei nyt oikein tuu muita päivityksiä kuin ulkoa, koska siellä kuitenkin enemmän tulee huhkittua. Laittelen sisäpuolia sitten kuntoon, kun ulkona ei voi tehdä mitään keleistä johtuen, koska hommat siellä ei lopu tänä kesänä kovinkaan nopeasti kesken. 

Taloyhtiössä on tarkoitus vaihtaa ulko-ovien edessä olevat laatat, joten ne naputtelin nyt sitten pois myös takapihan puolelta. Etupihalta ne oli poistettu talkoissa lomani aikana. Yllättävän helposti ne sitten lähtikin irti vaikka ensin epäilin homman onnistumista. 


Eilinen reunakivprojekti on nyt tehty. En jaksanutkaan alkaa kaivamaan noita reunakiviä samaan tasoon nurmikon kanssa. Joten se siitä ideasta voida ajaa ruohonleikkurilla laattojen päältä eikä tarvitsisi käyttää trimmeriä reunojen siistimiseen. Maa oli vaan niin kovaa ja rikkaruohoista kivien jäljiltä, että luovutin homman kesken.Toisella sivustalla ollut puinen reunanauhus sai nyt lähtöpassit puutarhasta. Se on jo muutamasta kohdasta sen verta kärsinytkin, että ei enää oikein ajanu tarkoitustaan. 
Reunuksen korvasinkin sitten toiselta puolta poistamiani kiviä hyödyntäen. Näyttää paljon paremmalta taas tällä erää silmään tuo reuna. Saa nähdä sitten miten se siinä käyttäytyy pidemmällä aikataululla. Vielä on edessä niiden puskien siirtelyä. Josko senkin projektin saisi valmiiksi viikonlopun aikana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti