.

.

torstai 12. kesäkuuta 2014

Sadepäivän hommia


Tänään on satanut vettä aamusta alkaen. Taukoa sateessa ei ole koko päivänä näkynyt. Sateisena päivänä ei ulkona tule tehtyä mitään. Oli pakko kuitenkin ikuistaa koiran tassun jälkiä betonilla.


Sisällä onkin sitten pitänyt keksiä tekemistä. Olenkin viettäny osan päivästä kankaiden leikkailuun. Nyt on taas leikattuna ruutuja neljään eri tilkkutyöhön. Näitä onkin sitten kiva alka ompelemaan ja taas saa jotain valmista.


Buzzadorin ominaisuudessa kun olen mukana Post-it lappu kampanjassa, josta voit lukea täältä, tein myös pientä testailua. Merkkasin eri töihin tulevia kankaita numeroiduilla Post-it lapuilla, jotta muistan mihin mikäkin väri oli tarkoitus ommella. Normaalisti käytän lappuja, jotka kiinnitän vielä nuppineuloilla kiinni. Nämä Post-it Super Sticky laput pysyy hyvin kiinni myös kankaissa. Yksikään lappu ei ole kadonnut mihinkään. 


Oletko vielä kuullut Buzzadorista?

Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että Buzzadorina on mahdollista päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita. Kampanjan aikana pääsee kokeilemaan tuotteita, joista kertoa ystäville ja jakaa näytteitä. Se kuinka nopeasti pääsee ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin itse sopii kampanjankohderyhmään, jonka Buzzaavan tuotteen tarjoaja on määritellyt. Kampanjakutsut tulee sähköpostiin ja siinä pääsee valitsemaan haluaako osallistua kampanjaan vaiko ei. Kutsu ei vielä tarkoita, että pääsee mukaan kampanjaan halukkaiden joukosta. Buzzadorin tulee raportoida tuotteesta/palvelusta kampanjan aikana ja sen lopuksi. Palkkion raportoinnista toimivat tuotteet tai etuudet joita kampanjan myötä on saanut. 

Lisätietotoja Buzzadorista löydät täältäMikäli haluat itsekin liittyä Buzzadoriksi onnistuu se klikkaamalla tästäOlisin iloinen, jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröinnin yhteydessä. Oma Buzzador käyttäjätunnukseni on Kristala

2 kommenttia:

  1. Mukavia sadepäivän puuhia siellä touhuiltu!
    Kivaa perjantaita<3

    VastaaPoista
  2. Tänä vuonna terassilla mennään pastillin sävyissä joten nyt on vihdoin tekstiilien teko aloitettu. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista