.

.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Tilkkupeittoja koirien metallihäkkeihin

Täällä ei ole  nyt mikään muu edistynyt kuin ompelut. Jokin kumma ompelukärpänen on purrut nyt oikein kunnolla. Siitäpä syystä jatketaankin sitten ompelulinjalla. 

Koirien metallihäkeissä olevat peitot alkavat olla sen verta huonokuntoisia, joten niitä on pakko alkaa uudistamaan. Tilkkupeittojen viedessä mielenkiinnon niin koiratkin saivat tilkkupeitot häkkeihinsä. 


Tein nyt tällä kertaa kaksi isomman häkin alusta. Tuossa häkissä autossa kulkee kaksi koiraa. Kolmannella on hieman pienempi häkki. Vaikka omassa kodissani olevat koirat ovatkin kaikki narttuja, niin tein peiton sekä vaaleanpunaisena että vaaleasinisenä. 
 Molempiin peittoihin on reunoja lukuunottamatta käytetty kaapista löytyneitä kankaita. Etu- ja takakappaleen välissä on vanua. Vaaleanpunaisessa taustakankaana on valkoinen frotee.Vaaleansinisessä peitossa frotee on väriltään tummansininen. Seuraavaksi tarttisin yhden tyynynpäällisen. Siihen haluaisin aplikaatiotähden, mutta tietenkin kaikki tähtimallit on kateissa. Katsotaan sitten löydänkö jostain uuden tähtimallin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti