.

.

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Muutama kukkakuva

Piti ottaa muutama kukkakuva talteen pihalta.

Takapihalla jaloritarinkannus on aika näyttävä kasvi, kun se on täydessä kukkaloistossaan. Hieman se on ottanut nokkiinsa siirrosta, mutta toivottavasti viihtyisi uudessa paikassaan. 


Oon aikast onnellinen, koska ainakin yks viime syksynä istutetuista syysleimuista teki sen edes yhden kukan. Saa nähä oliko syysleimujen kukinta tässä vai ilmestyykö lisää. Tällä hetkellä näyttää vaan pahasti siltä, että muita kukkia ei olisi tulossa.


Etupihalla särkynyt sydän jaksaa vain edelleen esitellä kukkaloistoaan. Ne on hyvin kasvaneet vaikka kokivatkin hieman kovia siirtourakassa.


Kuunliljatkin on jo aloittaneet kukintansa. Kuvan kukka on taimesta jonka jouduin siihen uusimaan, kun jostain syystä jaettu vanha taimi ei tuossa kohtaa menestynyt. Muut kolme vanhan taimen osaa kyllä voivat melko hyvin. Toivottavasti vain rehevöityisivät enemmän vielä tänä kesänä.


Nyt ei muuta kuin takapihalle hommiin kun ainakaan vielä ei ole näkynyt tällä päivälle luvattuja sateita.

4 kommenttia:

 1. Eikö ole ihana seurata omien istutuksien, ja kasvatuksen tuloksia! :-)
  Särkynyt sydän on upea, itselläni ei kuunliljat tahdo kasvaa millään.. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutosta pitkin kesää on kyllä kiva seurata. Toivoisin vaan vielä kunnon kukkaloistoa. Yleensä kuunliljat on täällä kärsinyt koirien takia. Nyt uuden kiveyksen myötä penkki on saanut olla koirilta rauhassa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kukkiva puutarha on kaunista katseltavaa.

   Poista