.

.

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pelargoneja, neilikoita ja kynttilälyhty takapihalle

Oli pakko käydä hakemassa myös takapihalle vähän kesäkukkia. Mukaan tarttui valkoisia ja punaisia neilikoita sekä vaaleanpunaisia pelargoneja. Ne pääsi terassin toiseen reunaan hieman samalla rajaamaan koirienkin kulkua tarhaneilikoiden päältä. Ne kun on hieman kärsineet kun se on jostain syystä valikoitunut kulkureitiksi vaikka muuallakin olisi tilaa. 


Tuon ruskean ruukun väriä olen muutaman kerran jo miettinyt, että pitäisikö se maalata mustaksi tai valkoiseksi. Tuo ruskea ei oikein ole oma värini. 


Olin varannut etupihan heinäseipäisiin kaksi lyhtyä. Toinen jäi kuitenkin tarpeettomaksi, mutta löysi nopeasti oman paikkansa kivien päältä. Siihen jo alunperinkin suunnittelin paikkaa kynttilälyhdylle. 
4 kommenttia:

 1. Lähetin kommentin aiemmin, mutta se taisi kadota bittiavaruuteen...
  Tänään kerkesin tulla vastavierailulle ja tulen uudelleenkin :)
  Kiva, että tykkäsit tuosta käsilaukkuideasta. Itsekin bongasin sen toisesta blogista, taisi olla Vaniljahouse.
  Tuo käsilaukku on tosi kiva noissa heinäseivästikkaissa!
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista kommenttien katoaminen välillä. Itsekin muutamia kertoja uudelleen kirjoittaneena tiedän tunteen. Kiva kun tulit piipahtamaan. Tuo käsilaukku sopi juurikin tuomaan sitä haluamaani kukkaloistoa tikkaille. Aurinkoista lauantaita!

   Poista
 2. Sievät kesäkukat. Nyt vasta tajusin tulla tänne. Täältähän löytyikin mukava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Uusia lukijoita on aina kiva saada. Pelargoni on melkein joka vuotinen kesäkukka, mutta tänä vuonna yritin ostaa enemmän muitakin kukkia. Ihanaa viikonloppua!

   Poista