.

.

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Jakkaran tuunausta

Nyt elokuun lopussa syksyn pikku hiljaa saapuessa on ehkä aika pikku hiljaa siirtyä ulkoa takaisin sisälle. Toivottavasti syksyn myötä myös saisin blogiin useammin postauksiakin aikaiseksi. Muutamalle kansalaisopiston kurssillekin tuli ilmottauduttua. 

Sitten itse aiheeseen. Mulla on jakkara, joka on vaatinut pitkään jo uutta väriä pintaansa. En tietenkään ole muistanut ottaa siitä niitä ennen kuvia. En ole varma mikä jakkaran alkuperäinen väritys on ollut, mutta veikkaisin koivua. Edellinen omistaja oli sen maalannut vaaleansiniseksi. Sininen ei oikein kuulu omiin sisustusväreihini nykyään joten asialle oli tehtävä jotain. 

Ensimmäiseks jakkara sai osakseen maalipesun ja pohjamaalin. En tiedä olisko pohjamaalia tarvinnu laittaa enemmänkin. Jouduin nimittäin aika moneen kertaan maalaamaan jakkaran valkoisella ennen kuin vaaleansininen ei enää kuultanut läpi. En halunnu jakkarasta pelkästään valkoista vaan jotain muutakin siihen piti saada. Tähdet ovat pääsemässä enenemissä määrin osaks sisustusta, jolloin se tuntu loogisemmalta vaihtoehdolta myös tähän.


Jakkara löysi oman paikkansa olohuoneen senkin päädystä. Muutama viuhahtava koirakin pääsi epäselvänä kuviin kun vauhtia oli liikaa. 10 kommenttia:

 1. Hieno tuli jakkarasta!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkara muuttui paljon paremmaksi. Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Oi tulipas siitä vaan hieno!!!

  Ihanaa tulevaa viikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli jo aikakin saada siitä omannäköiseni. Ihanaa viikkoa sateesta huolimatta.

   Poista
 3. Söpö jakkara, tähdet on kyllä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdet on tullu jäädäkseen sisustukseen.

   Poista
 4. Jakkarasta tuli hieno! Itsekin olisin maalannut valkoiseksi, sininen ei kuulu lemppareihini, vaikka se taitaa olla tämän syksyn hittiväri ;)
  Kivaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisessä kodissa mulla oli yhdessä vaiheessa pitkään sininen kausi. Se kun meni ohi en ole sen jälkeen sinistä halunnut sisustukseen.

   Poista
 5. Tosi kiva jakkara, sähän voisit tuunailla vähän lisääkin noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalausta odottais viä muutama kohde lisää. Ei kylläkään jakkaroita.

   Poista